Szombathelyi Haladás


Nehéz döntést hozott


2017.01.16. 16:40
Pum András

Csapatunk házi gólkirálya, Gaál Bálint három évre a Vasashoz szerződött.

A 25 esztendős, az ősszel szerzett hét találatával házi gólkirály Gaál Bálint három évre a táblázat harmadik helyén álló Vasashoz szerződött. Az angyalföldiek kivásárolták 2019. nyaráig szóló szerződéséből.

- Nagyon nehéz döntést  hoztam, heteken keresztül gondolkodtam, noha a szívem idehúz, mégis váltottam - fogalmazott a 2014 nyarán igazolt Gaál Bálint. - Hogy miért? Úgy érzem, a Haladásnak idén nem lehetnek dobogós álmai, míg a Vasasnál komoly tervek vannak, jó esélye van a nemzetközi kupaszereplésre. Másrészt ez valamilyen szinten új kihívás az életemben, ha még többet szeretnék kihozni magamból, meg kellett ragadnom ezt az esélyt. Ez tűnt ésszerű döntésnek. Nagyon sokat köszönhetek a Haladásnak, a vezetőknek, Mészöly Gézának, a szakmai stábnak, NB I-es karrierem egyik legsikeresebb időszakát töltöttem mostani vezetőedzőmnél. Ám remélem, még ennél is jobb teljesítményre leszek képes Angyalföldön.

Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a vezetők szerették volna megtartani Gaált, többször is tárgyalták vele, ám ő váltani akart. A szerződésében szerepelt kivásárlási ár, amelyet a Vasas kifizetett.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Szeged elleni mérkőzés

Sok-sok kép a Szombathelyi Haladás-Szeged-Csanád Grosics Akadémia (0-1) mérkőzésről.
0 45 0 2022.08.17. 20:50
Megtekintés
Már nem veretlenül

A Merkantil Bank Liga 4. fordulójában a Szombathelyi Haladás hazai pályán 1-0-ra kikapott a Szeged-Csanád Grosics Akadémiától.
0 0 0 2022.08.17. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink