Szombathelyi Haladás


A védelem oszlopa


2023.06.03. 11:00
PA

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) által rendezett szavazáson a mezőnyjátékosok között a Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának védője, Gődér Brigitta végzett az élen.

– Éppen autóban ültem, vezettem, amikor a mellettem ülő ismerősöm felolvasta a hírt – mondta Gődér Brigitta (vagy ahogy sokan hívják: Bridzsitta), aki a vasiak valamennyi 2022/23-as bajnoki és Magyar Kupa-mérkőzését végigjátszotta és egy-egy gólt is szerzett. – Őszintén szólva nagyon meglepődtem, hiszen már annak is örültem, hogy felkerültem a jelöltek listájára. Másrészt a belső védők nem szoktak ilyen rangos elismerést kapni, a különböző díjaknál nem egy védőre gondolnak először. Szóval nagyon boldog vagyok! Igyekeztem minden meccsen kihozni magamból a maximumot – ezek szerint sikerült. Ez az elismerés remek visszacsatolása a munkámnak. De ez nem csak az én, hanem a csapat sikere is, a többiek nélkül nem lehettem volna a legjobb. Pedig nehéz szezonon vagyunk túl, a sérülések – különösen az ősszel – rányomták a bélyegét a csapat teljesítményére és eredményeire. Engem szerencsére elkerültek a sérülések, nem kellett meccset kihagynom – ez is sokat számított abban, hogy kiegyensúlyozottan futballoztam.

 

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink