Szombathelyi Haladás


Vladulescu megtörte a gólcsendet


2023.05.09. 13:00
PA

A Haladás Viktória női NB I.-es labdarúgócsapatának támadója, Ana-Maria Vladulescu hosszú gólcsendet tört meg a Diósgyőri VTK ellen.

A vasiak román válogatott labdarúgója, Ana-Maria Vladulescu a Diósgyőri VTK (1-1) elleni meccset megelőzően 18 bajnokin lépett pályára és egy gólt szerzett – még a nyitányon, a Kelen ellen talált be a csatár. Azóta – ahogy mondani szokták – ami korábban a kapufáról befelé, ebben a bajnokságban neki kifelé pattant. A 22 éves futballista ugyan rengetegszer helyzetbe került, de képtelen volt bajnokin a hálóba találni. A legutóbbi fprdulóban a Diósgyőr elleni meccsen már az első percben megtört a jég: Nagypál bal oldali beadását Vladulescu a bal sarokba lőtte.

– Nagyon hiányoztak a gólok, mindig szenvedtem egy-egy sikertelen, gólnélküli meccsem után – mondta Vladulescu. – De igyekeztem még keményebben dolgozni az edzéseken. Sok lehetőségem volt a mérkőzéseken és egy idő után görcsössé váltam, túlságosan is zavart, hogy nem sikerül gólt szereznem. Ezzel nagy nyomást helyeztem magamra – de ilyen vagyok, mindig a legjobbat akarom nyújtani. Örülök, hogy a Diósgyőr ellen végre sikerült betalálnom. Nem csak nekem, a csapatnak is sokat jelentett a gól, már csak azért is, mert az újpesti kudarc után szükségünk volt egy kis önbizalomra. A gólt követően is többször helyzetbe kerültem, de sajnos nem sikerült újra betalálnom. Úgy gondolom, ha még egy gólt szerzünk, más lett volna a végeredmény. Így kicsit csalódott voltam, nagyon szerettünk volna nyerni, de inkább a pozitívumokat emelném ki, például azt, hogy jól futballoztunk. Még két mérkőzés van hátra, szeretnénk mindkét összecsapásból a legtöbbet kihozni és emelt fővel zárni a szezont. 

                                                                        Vladulescut ünneplik társai

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink