Szombathelyi Haladás


Nem játszhat a kapitány


2023.05.02. 12:30
Pum András

Németh Milánnak sarokcsont-ínhüvelygyulladása van, egyelőre nem tudni, mikor léphet ismét pályára.

Egy hónapja nem lépett pályára a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Németh Milán. Védőnket sérülés miatt még az április 2-i, kazincbarcikai bajnoki félidejében kellett lecserélni. Némethnek a jobb lábán sarokcsont ínhüvelygyulladása van, nem tud edzeni sem.

- Korábban is éreztem, hogy valami nem stimmel a lábammal, de elég magas a fájdalomküszöböm, úgyhogy nem is igazán foglalkoztam vele – mondta Németh Milán. – Aztán Kazincbarcikán a szünetben muszáj volt cserét kérni, annyira fájt a sarkam.  Már az első diagnózis is sarokcsont ínhüvelygyulladást állapított meg  és az MRI-vizsgálat is megerősítette ugyanezt. Azóta folyamatosan kezelik a lábam, lökéshullámmal, lézerrel, mágnessel és jegelik is. Azt mondták, pihenésre és türelemre lesz szükség a gyógyuláshoz. Azóta egyébként már többször is megpróbálkoztam a kocogással, legutóbb hétfőn mozogtam 20 percet, de elkezdett fájni a sarokcsontom. Az a szerencse az egészben, hogy nincs repedés, nincs meszesedés. Ezzel együtt sem tudok még edzeni, így futballozni sem. Sajnos nem tudom megmondani, mennyi időt vesz igénybe az, amíg elmúlik a gyulladás.

                                             Németh Milán visszatérésére egyelőre várni kell

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink