Szombathelyi Haladás


Vakbélműtét után Verpecz István


2023.04.11. 13:50
PA

Csapatunk kapusa hetekig nem edzhet - és tavasszal már nem is védhet.

Vakbélműtétje után lábadozik a Szombathelyi Haladás kapusa, Verpecz István. A rutinos hálóőr a bajnoki szezonban már nem léphet pályára.

- Múlt héten egyik hajnalban arra ébredtem, hogy nagyon görcsöl a hasam – mondta Verpecz István. – Bevettem egy-két fájdalomcsillapítót , ám sajnos nem lettem jobban. A családom a húsvéti ünnepekre akkor már hazautazott Debrecenbe, így egyedül voltam otthon. Később felhívtam a csapatorvosunkat – ettől kezdve felgyorsultak az események. Bementem a kórházba, ahol az ultrahang kimutatta, hogy begyulladt a vakbelem. Szerencsére hamar megműtöttek, ráadásul egy újfajta, laparoszkópiás eljárással, aminek az a lényege, hogy kevés és kis vágást ejtenek. Ennek köszönhetően az izmok és gyorsan gyógyulnak. A műtét jó sikerült, összesen két éjszakát töltöttem bent, majd – mivel a családom ekkor már Debrecenben volt – Szántó Erzsébet ügyvezető igazgató nagyon rendes volt, eljött értem a kórházba és elhozott. Sikerült megoldanom a fuvart a fővárosba, ahová a családom értem jött és hazahozott Debrecenbe. Most itt lábadozom, szerencsére nem fáj a sebem, de egyelőre csak óvatosan mozoghatok, fizikai munkát egyáltalán nem végezhetek. Két-három hétig nem is edzhetek, aztán kezdhetek el tréningezni. Hétvégén utazok vissza Szombathelyre, elkezdem a rehabilitációt, jövő szerdán pedig kontrollon lesz jelenésem. Úgy számoltam, hogy maximum az utolsó, Diósgyőr elleni hazai bajnokin védhetnék csak - tehát nagy valószínűséggel véget ért számomra a tavaszi szezon.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink