Szombathelyi Haladás


Az FTC-t fogadja a Haladás Viktória


2023.03.16. 14:40
PA

A női labdarúgó NB I. 14. fordulójában pénteken 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a bajnoki címvédő, listavezető FTC-t fogadja

A Haladás Viktória és az FTC is Magyar Kupa-elődöntőt játszott, ám egyik csapat sem jutott a fináléba. Nagy különbség, hogy míg a vasiak fiatalokkal teletűzdelt csapatukkal remekül helytálltak Győrött és a 83. percig vezettek, addig a Fradi hazai pályán esélyesebbnek számított a felcsútiak ellen – ám büntetőkkel kikapott. Ezzel együtt a vendégek a bajnokságban remekül szerepelnek, egy hete 6-1-re győztek Újpesten és eddig mind a 13 mérkőzésüket megnyerték, pontveszteség nélkül vezetik a tabellát. A fővárosiak keretében olyan válogatott játékosok találhatóak, mint a játékos-edző, az NB I. góllövőlistáját 21 góllal vezető Vágó Fanny, aztán Németh Diána, Fenyvesi Evelin, Csányi Diána, Papp Luca. A Haladás Viktória korábbi, nyáron a fővárosba szerződött kapusa, Bíró Barbara viszont sérült. A 6. helyen álló Haladás Viktória a rajton 5-0-ra kikapott a második helyen álló ETO vendégeként, ezúttal sem lesz könnyű dolga.

– Ugyanolyan szellemben készülünk, mint a győri kupamérkőzésre, ezúttal sincs veszítenivalónk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Nagyon jó csapat az FTC, amely számára a kupakiesés amolyan ébresztővel ért fel. A fővárosiak mindig jó mentalitással lépnek pályára, biztos vagyok benne, hogy feledtetni akarják a Puskás Akadémia elleni vereségüket. A mi fiataljaink számára jó lehetőség lesz, hogy egy jó nagyon csapat ellen megmutassák, mit tudnak. Azt várom, hogy olyan elszántan küzdjenek, mint tették azt legutóbb Győrött. Sajnos a sérülteken kívül Nagypál Fatimára sem számíthatok, középpályásunk beteg.

További hírek

Megtekintés
Egygólos vereség

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás Viktória 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában
0 0 0 2023.03.26. 18:00
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 15. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Pancho Arénában a Haladás Viktória a Puskás Akadémia vendége lesz.
1 0 0 2023.03.24. 14:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink