Szombathelyi Haladás


A kupadöntő a tét


2023.03.13. 17:00
PA

A női labdarúgó Simple Magyar Kupa elődöntőjében a Haladás Viktória kedden 15 órai kezdettel az ETO Stadionban az ETO FC Győr vendége lesz

A két csapat legutóbbi meccse nem sok jót ígér a vasiak számára: a szombati bajnokin ugyanis az ETO FC Győr 5-0-ra győzött. De minden meccs más és más és a kupában egy mérkőzésen minden megtörténhet. Másrészt azért is fűtheti a revansvágy a szombathelyieket, mert a tavalyi Magyar Kupa-döntőben éppen az ETO-tól kaptak ki. De így is a hazaiak a találkozó esélyesei, már csak azért is, mert a vasiak továbbra is tele vannak sérült játékosokkal.

– Vasárnapra pihenőnapot kaptak a lányok, hétfőn videózás és edzés szerepelt a programban – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória edzője. – Kielemeztük a szombati, győri bajnokit, megpróbálunk kicsit más felfogásban futballozni kedden és igyekszünk frissíteni is a csapaton. A játékosok számára biztos motivációt jelent, hogy a stadionban játszhatnak a kupadöntőért. Éppen ezért fontos az is, hogy ne legyünk túlmotiváltak. Minden találkozó egyformán fontos, legyen szó bajnokiról vagy kupaösszecsapásról.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, döntetlennél egyből tizenegyesrúgások következnek. A másik ágon az FTC a Puskás Akadémiát fogadja.

További hírek

Megtekintés
Egygólos vereség

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás Viktória 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában
0 0 0 2023.03.26. 18:00
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 15. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Pancho Arénában a Haladás Viktória a Puskás Akadémia vendége lesz.
1 0 0 2023.03.24. 14:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink