Szombathelyi Haladás


"A legjobbat kell nyújtanunk"


2023.02.24. 18:20
PA

A Szombathelyi Haladás középpályását, Csilus Tamást nem téveszti meg, hogy vasárnapi ellenfelünk, a Soroksár mind a négy tavaszi bajnokiján nyeretlen maradt.

Csilus Tamás alapembere a Haladásnak, a 2022/23-as bajnokságban eddig 18 alkalommal volt kezdő, egy gólt szerzett. A védekező középpályás a 2016/17-es szezonban Soroksáron futballozott és bár azóta már jónéhány alkalommal játszott korábbi csapata, mégis kicsit különleges érzés a sárga-feketék ellen játszania.

- Még az FTC kölcsönjátékosaként szerepeltem egy évet Soroksáron, már akkor is a Fradi fiókcsapata volt – mondta Csilus Tamás. – Rengeteg embert ismerek Soroksáron, jó élményeim vannak, kicsit mindig más érzés a sárga-feketék ellen játszani. De visszatérve a jelenbe: sajnos az elmúlt két meccsünk nem úgy alakult szerettük volna, a héten a csapatvédekezést és a támadásokat is gyakoroltuk, hiszen egyik sem működött igazán Szegeden és legutóbb a Siófok ellen sem. Sokat dolgoztunk és úgy érzem, sikerült a hibákat kijavítanunk, mindent megtettünk annak érdekében, hogy ezek mégegyszer ne forduljanak elő. Természetesen győzelmek után mindig jobb a hangulat és mivel az utóbbi két meccsen csak egy pontot szereztünk, ezért kicsit feszültek voltunk. De ilyenkor ez a normális reakció.

- A Soroksárral mindig jó meccseket vívtunk, egy olyan csapathoz utazunk, amely próbál futballozni – ami persze számunkra is kedvező, mert mi is ilyenek - folytatta Csilus. - Nagyon kiegyenlített mérkőzést várok. Nem téveszt meg bennünk, hogy idén még nem nyertek a soroksáriak, kielemeztük a játékukat, láttuk meccseiket, így azt is, hogy nem egy olyan meccsük volt, amelyen nyerhettek volna. Szóval nem szabad kiindulni a nyeretlenségi szériájukból, a legjobbat kell nyújtanunk vasárnap.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink