Szombathelyi Haladás


Az Illés Akadémiáról érkezett új kerettag csapatunkhoz!


2023.02.03. 18:00
haladas.hu

Szerződést kötött a Szombathelyi Haladás Mohos Barnabással, így mától új taggal bővült a csapat kerete. A 2005-ös születésű tehetséges játékos a felkészülési időszakban már a Haladással edzett, mától pedig hivatalosan is itt folytathatja a pályafutását.

- Technikás és gyors játékos Mohos Barna, akinek a képzése mostantól a csapatnál folytatódik. Elvárásunk szerint a 17 éves játékos támadó középpályás poszton erősítheti a Halit. A mai szerződéssel tehát egy további munkafolyamat kezdődik és bízunk benne, hogy kerettagként mihamarabb a mérkőzéseken is láthatjuk Barnát mondta el az aláírást követően Szántó Csaba, vezető szakmai koordinátor.

A szakember megerősítette, hogy a Szombathelyi Haladás stratégiájában szerepel, hogy a fiatal és tehetséges játékosok lehetőséget kapjanak a keretben és a beillesztésükkel, képzésükkel eredményeket érjen el a csapat.

- Köszönöm a klubnak a bizalmat, ígérem meg fogom hálálni - mondta Mohos Barnabás. - Nagyon jó, egymást segítő és befogadó közösségbe kerültem, úgy érzem máris befogadott a csapat, otthon érzem magam. Ami a rövidtávú céljaimat illeti, szeretnék tavasszal tétmérkőzésen is bemutatkozni a Haladásban és jó játékkal segíteni az együttest.

Mohos Barnabás 12 éves korában érkezett Ajkáról az Illés Akadémiára, a téli felkészülési időszakban már a Haladás edzésein vett részt és edzőmérkőzésen a Nagykanizsa ellen pályára is lépett.

Isten hozott Barnabás a Haladásban!

Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Családi okok miatt nem Jovic ül a kispadon vasárnap

A Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésen Rúzsa Iván másodedző helyettesíti majd.
0 0 0 2023.12.02. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Gyirmót bajnokit

Az alábbi streamen közvetítjük a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Gyirmót FC Győr Merkantil Bank Liga-mérkőzést.
1 0 0 2023.12.02. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink