Szombathelyi Haladás


Példát kell mutatnia


2022.12.13. 17:20
PA

Együttesünk csapatkapitánya, Németh Milán kicsit csalódott amiatt, hogy véget ért az őszi szezon.

A Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Németh Milán ősszel mind a húsz mérkőzésen kezdőként szerepelt – védőmunkájával, felfutásaival, rutinjával csapatunk erőssége. Nem csak a pályán, azon kívül is helyt kell állnia, ami a magunk mögött hagyott őszi szezonban nem volt egyszerű feladat: nem kevesebb, mint 15 játékos érkezett a nyáron. Némethnek – csapatkapitányként - segítenie kellett a beilleszkedésükben.

- A nyáron sok új játékost igazoltunk, mindenkihez másként kellett hozzáállni, de valamennyiükkel igyekeztem megtalálni a közös hangot – mondta Németh Milán. –  Akadt, aki előző klubjában körön kívülre került, nyilván neki önbizalmat kellett adni, nem lett volna értelme erélyesebben beszélni vele. Úgy érzem, sikerült mankót adnom a beilleszkedésükhöz. Mikor nem jöttek az eredmények, sokat törtem a fejem, próbáltam megoldast keresni, a játékostársaimmal átbeszeltük a dolgokat párszor. És úgy gondolom, hogy elindulunk egy jó úton. Mozgalmas őszön vagyunk túl, edzőt is váltottunk, ami jól sült el, lendületet kapott a csapat. Mindenesetre csapatkapitányként példát kell mutatnom a többieknek, példamutatóan kell edzenem, játszanom és viselkednem. Így volt ez a múltban és így lesz ez tavasszal is. Számunkra rosszkor jött a téli szünet, hiszen három meccset megnyertünk, lendületben voltunk. Egy jó alapozással január végén tovább tudjuk folytatni ezt a sorozatot.

                                                                       Németh Milán a Haladás vezére

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink