Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Aqvital FC Csákvár


2022.12.08. 20:00
haladas.hu

A Merkantil Bank Liga 20. fordulójában a Szombathelyi Haladás vasárnap 13 órakor az Aqvital FC Csákvár otthonában lép pályára.

A 8. helyen álló csákváriak 28 pontot gyűjtöttek, kettővel kevesebbet, mint a 6. Haladás. A Fejér megyeiek meglehetősen hullámzó teljesítményt nyújtanak, ha például az utóbbi hat fordulót nézzük, akkor három győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük, a 19. körben hazai pályán 1-1-re végeztek az ETO FC Győrrel, egy fordulóval korábban viszont 3-0-ra nyertek a Nyíregyháza otthonában. Mivel a Csákvár a Puskás Akadémia fiókcsapata, így több tehetséges, fiatal futballista is erősíti az együttest. Így például a kapus Auerbach Martin, Kirilo Janyickij, Ominger Gergő vagy éppen Tamás Nándor. A rutint pedig a 38 éves Vaskó Tamás képviseli. A csákváriak legeredményesebb játékosa az ötgólos Hornyák Marcell.

Nyáron egyébként éppen Csákvárról igazolt Szombathelyre csapatunk csatára, Molnár Rajmund.

                                Molnár Rajmund az elmúlt szezonban Csákváron futballozott

A két csapat az őszi első fordulóban összecsapott egymással, akkor 1-1-re végeztek a felek Szombathelyen, gólunkat Lencse László szerezte.

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink