Szombathelyi Haladás


A Kelen otthonában női csapatunk


2022.11.25. 17:00
PA

A Simple Liga női labdarúgó NB I.-ben a Haladás-Viktória az őszi szezonzárón szombaton 12 órakor a Kelen SC vendége lesz.

Az újonc Kelen a vártnál jobban szerepel a bajnokságban, négy győzelemmel, egy döntetlennel és hat vereséggel, 13 ponttal a 6. helyen áll, egy ponttal megelőzi a 8. Haladás-Viktóriát. A két csapat az első fordulóban már összecsapott egymással, akkor a vasiak a Haladás Sportkomplexumban 2-0-ra nyertek. A fővárosiak azóta felvették az NB I. ritmusát, az utolsó két meccsüket például megnyerték: odahaza 1-0-re legyőzték a Szegedet, majd 4-0-ra diadalmaskodtak Újpesten. Kun István vezetőedző főleg a fiatalokra épít, leszámítva persze a rutinos Fogl Katalint. A fővárosiak legeredményesebb játékosa négy találattal Bernhardt Barbara. A Haladás-Viktória a fájó szekszárdi vereség után múlt héten jó játékkal 4-0-ra verte a Mol Fehérvárt. Amennyiben a vasiak ismét nyernek, megelőzik a Kelent és legalább a 7. helyen telelhetnek.

– Az utolsó fordulóban semmi más nem számít, csak, hogy megnyerjük a mérkőzést és megelőzzük ellenfelünket a tabellán – mondta Markó Edina, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Habár szerettünk volna legalább az ötödik helyen telelni, ez már nem sikerülhet, de a hatodikra még odaérhetünk. Szeretnénk minél jobb pozícióban zárni az őszt. Szerencsére a lányokon nem érzem a korábbi görcsösséget, egyre inkább élvezik a játékot és mivel a munkamorállal és a hozzáállással eddig sem volt gond, hiszem, hogy ez eredménnyel is párosul.

További hírek

Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00
Megtekintés
Idegenbeli győzelem

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 2-1-re nyert Söptén.
0 0 0 2024.04.22. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink