Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Csertői Aurél és Mészöly Géza


2016.12.04. 09:00
haladas.hu

Így látta a Paks-Szombathelyi Swietelesky-Haladás mérkőzést a két szakvezető.

Csertői Aurél: - Fordulatos mérkőzésen vagyunk túl, ami úgy kezdődött, ahogy kezdődnie kell egy hazai meccsnek. Ellenfelünknek nem volt helyzete, mi pedig rúgtunk egy gólt. Sajnos annyi erő, annyi bátorság már nem volt bennünk, hogy erőszakosabban játszva rúgjunk még egyet, amivel már akkor eldönthettük volna a találkozót, ekkor a Haladás kiegyenlített. El kell ismerni, 1-1-nél volt nekik egy hatalmas ziccerük, ami szerencsére nem lett gól, vagy egy jó védésnek, vagy a csatár rossz döntésének köszönhetően. Utána rúgtunk egy gyönyörű gólt, amivel megnyertük a meccset. Folyamatos játék nem igazán alakult ki, harcos, brusztos meccs volt ez. Ha egyik másik kontránkat pontosabban fejezzük be, akkor még érhettünk volna el találatokat. Kellett a szerencse is a győzelmünkhöz, de azt gondolom, hogy így is megérdemelten nyertünk. Játszottunk már itthon sok olyan döntetlent, ahol mi voltunk a jobbak, de nem jött az eredmény, most meg egy egálnak tűnő meccsen mi nyertünk.

Mészöly Géza: - Szerintem fizikailag rendben voltunk, nem éreztette hatását a szerdai kupameccs, igaz, sok változás volt a hétköznapi meccshez képest, próbáltunk frissíteni, de nem az erőnlétünkön múlt. Sajnos nem az első eset, hogy ellenfelünk tizenegyesből szerez vezetést, a mai futballban nagyon sokat számít, ki jut előnyhöz. Úgy éreztem, a végén mi is büntetőhöz juthattunk volna. Nem a játékvezetőkön múlt, de lehet, nekünk is hangosabban kellene kiabálnunk. Ami Arsot illeti, 120 percet játszott Érden, volt egy kisebb sérülése, ezért nem kezdett. De azt vártam tőle, hogy helyzetbe kerüljön. -az ilyen ziccert kötelező belőni és ha akkor előnybe kerülünk, az olyan ütés lett volna, hogy abból aligha állnak fel a hazaiak. A futball törvényszerűsége, hogy ilyenkor jön a büntetés. A döntetlen reálisabb lett volna.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink