Szombathelyi Haladás


Visszatérés a Haladás-stadionba


2022.10.04. 16:05
PA

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.

Ugyan Michal Hipp vereséggel tért vissza a Szombathelyi Haladás kispadjára, a zöld-fehérek - főleg az első félidőben - ellenfelük fölé nőttek Pécsett. Ám a hazaiak szerencsefaktora a vasárnapi meccsen meglehetősen magas volt, így végül egy tizenegyesgóllal 1-0-ra nyertek - és ugye csak ezt jegyzik az évkönyvek. A Haladás így a 16., osztályozót jelentő helyre csúszott vissza a tabellán. A zöld-fehéreknek tehát égetően szükségük van a pontokra, pláne, hogy  bajnoki mérkőzésen legutóbb augusztus 14-én, az ETO FC Győr ellen nyertek. Szerdán 18 órai kezdettel a Kolorcity Kazincbarcika érkezik a Haladás Sportkomplexumba.

– Ami a pécsi mérkőzést illeti, pozitívum, hogy jó hozzáállással, nagy akarattal futballoztunk, – mondta a Haladás vezetőedzője, Michal Hipp. – Emellett az első félidőben nagyon aktívak voltunk, sok támadást vezettünk. De ez már a  múlt, szerdán a Kazincbarcika ellen kell bizonyítanunk. Nagyon örülök, hogy hazai pályán, saját közönségünk előtt irányíthatom újra a csapatot. Nagyon fontos és nagyon meccs vár ránk, a Kazincbarcika nem véletlenül áll a negyedik helyen. Láttam különbséget a hazai és az idegenbeli játékuk között. Roppant jól szervezett csapat, ez különösen a védekezésükre igaz. Szívós, harcos gárda, amelynek veszélyesek a szögletei és a szabadrúgásai is. Emellett vannak kimondottan jóképességű játékosaik – nehéz meccsre számítok.

                                                  Michal Hipp igyekszik jól felkészíteni a csapatot

A stadion jegypénztárai 15.30-kor nyitnak.

További hírek

Megtekintés
A kupadöntő a tét

A női labdarúgó Simple Magyar Kupa elődöntőjében szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a címvédő ETO FC Győrt fogadja.
0 0 0 2024.03.19. 12:10
Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink