Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Kolorcity Kazincbarcika SC


2022.10.03. 16:00
PA

Szerdai riválisunk otthon életveszélyes - idegenben eddig kevésbé jól muzsikált.

Meglehetősen kétarcú csapat szerdai ellenfelük, a vártnál sokkal jobban szereplő, a tabella 4. helyén álló Kolorcity Kazincbarcika. Az NB III.-ból feljutott borsodi együttes hazai pályán még veretlen, idegenben viszont gyengébben szerepel. Békéscsabán 6-1-re, Diósgyőrben 1-0-ra, Nyíregyházán 4-2-re kapott ki, Mosonmagyaróváron 2-1-re győzött a csapat. Azaz négy idegenbeli fellépésükből hármat elveszítettek. A sárga-kékek a legutóbbi fordulóban odahaza gólnéküli döntetlent játszottak az ETO FC Győr ellen. Érdekesség, hogy a borsodiak eddigi 13 kapott góljuk közül 12-őt idegenben gyűjtöttek be. Tizenhat pontot gyűjtöttek eddig, csak három pontra vannak az első helytől. A kazincbarcikai csapat házi gólkirálya  a két találatnál járó Pálinkás Gergő. Varga Attila vezetőedző csapatában két volt szombathelyi labdarúgó is szerepel, Dvorschák Gábor és a Diósgyőrből kölcsönben játszó Kállai Zalán. A barcikaiakat erősíti a rutinos, korábbi hórihorgas NB I.-es csatár, a Mezőkövesden, Diósgyőrben, Debrecenben is futballozó Takács Tamás is. 

                      Bosnjak Predrag a 93. percben egyenlített a legutóbbi, szombathelyi bajnokin

A két csapat utoljára a 2020/21-es kiírásban csapott össze, Kazincbarcikán Tóth Barna góljával 1-0-ra nyertünk, míg a Szombathelyen 2-2 lett a végeredmény, Medgyes Zoltán és Bosnjak Predrag szerezte a góljainkat.

További hírek

Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00
Megtekintés
Idegenbeli siker a rangadón

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. idegenben 2-1-re verte a harmadik helyen álló Vépet.
0 0 0 2024.03.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink