Szombathelyi Haladás


Nincs benne drukk


2022.09.28. 22:00
PA

Hursán György a legutóbbi bajnokságban Pécsett futballozott. Vasárnap nem nosztalgiázni, hanem a három pontért utazik a Mecsekaljára.

A nyáron igazolt Hursán György a 2021/22-es bajnoki évet éppen vasárnapi ellenfelünknél, a Pécsi MFC-nél töltötte. A 25 éves középpályás 9 alkalommal kezdőként, 10-szer csereként lépett pályára a piros-feketéknél - most ellenfélként tér vissza a Mecsekaljára.

- Jó érzés lesz visszamenni Pécsre, biztos, hogy sok ismerős arccal találkozok majd, sok barátom volt arrafelé - mondta Hursán György. - Ugyanakkor semmiféle drukk nincs bennem azért, mert volt csapatom ellen kell bizonyítanom. A pécsiek nyáron, mi múlt héten váltottunk edzőt. Ami Michal Hippet illeti, jó edzéseket tart a szlovák mester, nem unatkozunk, hétfőn és kedden is két-két tréningünk volt. Az edzéseken általában a játék dominál, gyakran van a tíz a tíz elleni felállás - én a magam részéről élvezem a foglalkozásokat. Az új trénernek mindenki meg akarja mutatni, mit tud, mi rejlik benne, úgyhogy a motivációval, az elszántsággal nincs gond. Ami a pécsieket illeti, sok mérkőzésüket nem láttam az idén, tavaly harcos, masszív, kellemetlen stílusú csapat volt -  most is hasonló lehet a helyzet. Tudjuk, hogy a pécsiek még veretlenek a bajnokságban. de egyértelműen a három pontért utazunk a Mecsekaljára. 

             Hursán György az ETO ellen korábban már betalált - Pécsett is nagy szükség lenne a góljára...

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink