Szombathelyi Haladás


Tévés meccset játszanak a lányok


2022.09.24. 15:00
PA

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 6. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport) a Haladás-Viktória FC az MTK Budapestet fogadja.

A tabella 8. helyén álló szombathelyiek eddigi öt meccsükből egyet megnyertek, egyszer döntetlent játszottak és háromszor kikaptak. Legutóbbi találkozójukon 1-0-ra alulmaradtak az Astra vendégeként. A 3. helyen álló MTK Budapest négy győzelem mellett egy döntetlent gyűjtött, 15 gólt szerzett és egyet sem kapott. Remek formában lévő ellenfél érkezik tehát a vasárnap délutáni tévés meccsre a Haladás Sportkomplexumba. A Makrai László vezette kék-fehérek keretét erősíti többek között Vachter Fanni, Pinczi Anita, Farád-Szabó Edina, Magyarics Zoé, Sipos Lilla. Minőségi labdarúgókkal dolgozhat tehát az MTK mestere.

– Az MTK eddigi statisztikája önmagért beszél, egy jó csapattal csapunk össze – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – A lányokat nem kell külön motiválni egy ilyen meccsre: egy gyönyörű stadionban tévés mérkőzést vívunk egy remek együttes ellen. Valamennyien elszántan készülnek. Noha vannak nehézségeink, ezek csak még jobb teljesítményre sarkallnak minket – szeretnénk kijavítani az utóbbi összecsapások eredményeit.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink