Szombathelyi Haladás


"Fontos győzelem volt"


2022.09.19. 16:30
Pum András

Északmacedón csatárunk, Alban Taipi tétmérkőzésen megszerezte első gólját a Szombathelyi Haladásban.

Nyáron igazolt északmacedón csatárunk, Alban Taipi a putnoki Magyar Kupa-mérkőzés 58. percében megszerezte a Szombathelyi Haladás harmadik találatát, majd a 82. percben Taipi beadása után, a kapusról kipattanó labdát pofozta a hálóba Borvető Áron. Gólpasszal és góllal zárta a meccset támadónk - 19 éves játékosunknak ez volt az első gólja tétmérkőzésen. Korábban a Soroksár elleni bajnokin kis híján ugyanezzel a mutatókkal zárt a játékos - ám akkor gólpassza után a hajrában ziccert rontott.

                                 Alban Taipi megszerezte első gólját tétmeccsen a Hali színeiben

- Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ellenfelünk jól küzdött, 2-1-re is vezetett, szerencsére még a lefújás előtt sikerült kiegyenlítenünk - mondta Taipi. - A második játékrészben már mi domináltunk, sok támadást vezettünk, újabb gólokat lőttünk - emellett jól is védekeztünk. Nehéz meccs volt, ezért is örülünk a győzelemnek és a továbbjutásnak. Természetesen annak is örülök, hogy sikerült góllal, majd gólpasszal hozzájárulnom a győzelemhez, de ennél sokkal fontosabb, hogy nyertünk. A gólom? A jobb oldalon futott az akciónk, majd Derekas Zolitól remek passzt kaptam az ötösön belül - rástartoltam a labdára és egy akrobatikus mozdulattal, ballal a bal sarokba lőttem. Ez egy fontos siker volt, ami önbizalmat adhat a bajnokságra is és fontos volt számomra, hogy megszereztem első gólomat tétmeccsen is és hozzá tudtam tenni a magam részét a győzelemhez.

 

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink