Szombathelyi Haladás


Mészöly Géza értékelése


2022.09.18. 17:50
haladas.hu

Így látta a Putnok FC-Szombathelyi Haladás Mol Magyar Kupa-mérkőzést megbízott vezetőedzőnk, szakmai vezetőnk, Mészöly Géza.

Mészöly Géza: - Már a mérkőzést megelőző napon éreztem a fiúkon, hogy nagyon rákészülnek az összecsapásra és nagyon motiváltak. Jó mentalitással futballoztunk, így az első félidőben jól tartottuk magunkat, nem lepődtünk meg azon, hogy ellenfelünk ilyen remekül játszott. Nagyon fontos volt, hogy még az első félidőben kiegyenlítettünk. Szünet után a csereként beszállóknak és a meccs elejétől pályán lévők jó teljesítményének köszönhetően végül megérdemelten nyertünk. A második játékrészben kijött a két csapat közötti technikai és tudásbeli különbség, széllel szemben is sokszor az egyébként jó futballt játszó ellenfelünk mögé tudtunk kerülni. De nem csak a pályán lévőket, hanem a cseréket és mindenkit, a kispadon ülő stábtagokat is dicséret illeti - egységesen voltunk, egyfelé húztunk. Nagyon kellett ez a győzelem, a sikernek lökést kell adnia a bajnokságban is - a továbbjutásból tehát lehet profitálni.

 

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink