Szombathelyi Haladás


Az Astránál a Haladás-Viktória FC


2022.09.17. 14:00
PA

A női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 16 órakor a Haladás-Viktória FC Üllőn, az Astra-Activtek HFC-Üllő otthonában lép pályára.

Egy-egy győzelemmel és vereséggel, két döntetlennel, öt ponttal az Astra a 7. helyen áll a tabellán. Király Bianka együttese hazai pályán 1-1-re végzett a Diósgyőrrel, 3-3-ra a Szegeddel, míg 2-0-ra kikapott az MTK-tól, legutóbb 4-2-re nyert Újpesten. Az Astra legeredményesebb játékosa a nyáron az MTK-tól igazolt egyesült államokbeli légiós, a háromgólos Ebony Madrid. A Haladás-Viktória FC egy ponttal és egy hellyel lemaradva az Astra mögött a nyolcadik a tabellán. Székely Tibor vezetőedző együttese legutóbb a Puskás Akadémia ellen háromszor is kiegyenlített (3-3) – erre lehet építeni.

                                     Feketevízi Tímea a Puskás Akadémia elleni bajnokin betalált

– Az Astra jól erősített a nyáron, többek között három futballistát is igazolt az MTK-ból – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória vezetőedzője. – Ellenfelünk játékosai gyorsan mennek át védekezésből támadásba, jó a középpályás-védekezésük is, masszív, jó erőkből álló csapat. Ami minket illet, örülök, hogy legutóbb három gólt szereztünk, viszont voltak hibáink is, amelyeket kielemeztünk. Nehéz mérkőzésre számítok, szeretnénk eredményesen szerepelni.

A forduló további párosítása.

Szombat, 14.00: Ferencvárosi TC–Mol Fehérvár. 15.00: Diósgyőri VTK–Kész-St. Mihály-Szeged. 16.00: Puskás Akadémia–Szekszárd, ETO FC Győr–Kelen, MTK–Újpest

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink