Szombathelyi Haladás


Gólzáporos döntetlen


2022.09.09. 23:00
PA

A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában a Haladás-Viktória FC hatgólos mérkőzésen játszott döntetlent.

Haladás-Viktória–Puskás Akadémia 3-3 (1-2). Haladás Sportkomplexum, 100 néző, női NB I.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Molnár.

Haladás-Viktória: Dobó-Nagy – Németh A., Horti, Gődér, Baccaro – Feketevízi, Varró (Kis, 52.), Urbán (Csizmadia, 86.), Sweatman – Kiss-Lantos (Kovács V., 80.), Vladulescu. Edző: Székely Tibor.

Puskás Akadémia: Kispetik – Tuza, Szemán-Tóth, Palakovics, Bokor – Diószegi (Tamók, 55.), Nagy L., Mayer, Sinka – Grönberg (Zán-Fábián, 60.), Kovács E. Edző: Halászi Kinga.

A szombathelyi csapatból sérülés miatt Schildkraut, Balogh, Koprena, Nagy és Szil hiányzott. A kapuban a nyáron igazolt Dobó-Nagy Boglárka kapott lehetőséget. A vendégek kezdték aktívabban a mérkőzést, de a hazai védelem jól állt a lábán. A 17. percben Nagy Lili lőtt 25 méterről, balról kapura, a labda a bal felső sarokba vágódott (0-1). Kiegyenlített volt a játék, a kapuk jódarabig nem forogtak veszélyben. A 34. percben szép vasi passzolgatás végén Urbán Feketevízihez passzolt, a támadó 11 méterről a léc alá lőtt (1-1). Két perc múlva Grönberg bombáját védte bravúrral Dobó-Nagy, a kipattanót Mayer öt méterről a kapu fölé vágta. A 43. percben Nagy távoli lövése kipattant a felső kapufáról, Grönberg öt méterről a hálóba fejelt (1-2).

                                                                        Ana-Maria Vladulescu jól futballozott

Szünet után a 48. percben Vladulescu lőtt nyolc méterről a bal felső sarok mellé. Az 57. percben Kis jobb oldali szögletét Gődér nagy helyzetben a bal sarok mellé fejelte. A 60. percben Vladulescu jobbról adott be, a hosszún érkező Baccaro 15 méterről, éles szögből úgy lőtt a bal felső sarokba, hogy a labda a lécről vágódott a hálóba (2-2). A 75. perc Zán-Fábián 11 méterről bombázott a bal felsőbe (2-3). A 88. percben egy előreívelt labdát Sweatman hat méterről fejelt a jobb sarokba (3-3).

Jó iramú, változatos mérkőzésen igazságos döntetlen született.

További hírek

Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00
Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink