Szombathelyi Haladás


A Puskás Akadémiát fogadja női együttesünk


2022.09.08. 13:00
Pum András

A női labdarúgó NB I. 4. fordulójában pénteken 17 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC a Puskás Akadémiát fogadja.

A válogatott mérkőzések miatti kéthetes szünetet követően folytatódik a bajnokság. A szombathelyiek az eddig eltelt három körben egy győzelem mellett két vereséget gyűjtöttek be, legutóbb 7-0-ra kikaptak az FTC otthonában – jelenleg a 8 . helyen állnak a tabellán. A vendég felcsútiak neve mellett egy-egy győzelem, döntetlen és vereség áll, érdekesség, hogy mindhárom eddigi meccsüket hazai pályán játszották. Az MTK ellen 2-0-ra kikaptak, a Szegeddel 1-1-re végeztek, az Újpestet 5-0-ra verték. A Puskás Akadémia négy ponttal a hatodik.

– Bizakodva várjuk a mérkőzést, szeretnénk kijavítani az FTC elleni vereséget – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Tisztában vagyunk a Puskás Akadémia játékerejével, jól megszervezett, fiatal, gyors együttes – jó mérkőzésre számítok. Ráadásul nyáron minőségi légiósokkal erősítették meg keretüket. A mi célunk pedig, hogy még tovább fejlődjünk. Úgy készülünk, hogy a tehetséges akadémiai fiataloknak ezen a mérkőzésen újabb lehetőségük nyílik a bizonyításra. Jó hír, hogy két román futballistánk, Ana-Maria Vladulescu és Gődér Brigitta egészségesen visszatért a román válogatottól, miként Marlo Sweatman is a jamaikai nemzeti együttestől.

                                             A román válogatott Vladulescu a vasiak egyik erőssége

A szurkolók a sajtólelátón foglalhatnak helyet, bejárat a Bartók Béla körút felől.

További hírek

Megtekintés
Licenc: az MLSZ hiánypótlást kér

A Klub a pénzügyi kritériumok igazolásának május 3-ig tehet eleget.
0 0 0 2024.04.23. 20:30
Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink