Szombathelyi Haladás


Hursán már az Ajka ellen készül


2022.09.06. 12:50
PA

Szédült, hányingere volt, a gyomra, a nyaka és a válla is fájt futballistánknak Tiszakécskén. Hursán György szerencsére már jobban van.

Csapatunk nyáron igazolt játékosa, Hursán György a vasárnapi, tiszakécskei bajnoki mérkőzés 40. percében cserét kért. A védőként és középpályásként is bevethető futballista rosszul lett a pályán, ezért nem tudta folytatni a játékot.

-  A meccs tizedik percében jártunk, amikor hirtelen elkezdtem nagyon rosszul érezni magam - mondta Hursán György. - Hányingerem lett, szédültem, a gyomrom fájt, aztán idővel a nyakam és a vállam is egyre nehezebbé vált. Futáskor pedig mindez még rosszabb lett, úgyhogy nem volt más választásom, a szünet előtt muszáj volt cserét kérnem. A pihenés aztán jót tett és bár Tiszakécske nincs a szomszédban, hazafelé a buszon tudtam aludni. Azóta a hányingerem csillapodott, viszont hasmenésem van. De összességében jobban érzem magam, hétfőn délelőtt például a konditeremben már bicikliztem. Mivel jobban vagyok, orvosnál nem voltam, nagy valószínűséggel valamilyen vírus futott át rajtam. Készülök a vasárnapi bajnokira.

 

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink