Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Tiszakécskei LC


2022.09.01. 20:20
haladas.hu

Vasárnapi ellenfelünknél szerepel a korábbi szombathelyi Szekér Ádám, Gyurján Bence és Zamostny Balázs is.

Közvetlen rivális otthonában lép pályára vasárnap 17 órakor a a Szombathelyi Haladás: a nyolc ponttal a 12. helyen álló zöld-fehérek a hét pontos, 13. Tiszakécskéhez látogatnak. Az alföldiek kilenc játékost igazoltak a nyáron és tízen távoztak tőlük.Tiszakécskére szerződött például a Haladástól Szekér Ádám, a korábban szintén Szombathelyen, legutóbb Nyíregyházán futballozó Zamostny Balázs, Mezőkövesdről a kapus Antal Botond érkezett, a DVTK-tól Horváth Zoltán, a Vasastól Balatji Ádám. És a Tiszakécskét erősíti a komoly NB I.-es múlttal rendelkező Balázs Benjámin, valamint az exszombathelyi Gyurján Bence is. A sárga-kékek hazai pályán két győzelmet - Mosonmagyaróvár 1-0, Nyíregyháza 1-0 - arattak és egyszer, a DVTK (1-2) ellen kikaptak. A legutóbbi fordulóban 2-0-ra kapott ki az ETO vendégeként Visinka Ede együttese. Érdekesség, hogy az eddigi öt góljukat öt különböző futballista jegyezte.

A 2021/22-es bajnokságban ősszel a Haladás Szombathelyen Tóth Milán góljával 1-0-ra nyert, míg Tiszakécskén 1-1-re végződött a meccs, Horváth Rajmund egyenlített.

A mérkőzést Takács Tamás vezeti, segítői Rózsa Dávid és Ring Kevin.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink