Szombathelyi Haladás


Ellenfélnéző - Soroksár SC


2022.08.26. 10:00
haladas.hu

Vasárnapi ellenfelünk, a Soroksár SC nyolcadik helyen áll a bajnokságban.

Az FTC fiókcsapata, a Soroksár jól szerepel a bajnokságban, két-két győzelemmel és döntetlennel, valamint egy vereséggel a nyolcadik helyen tanyázik a tabellán. A sárga-feketék a nyitányon odahaza 3-1-re verték a Kozármislenyt, majd 2-1-re nyertek Diósgyőrben. Ezt követően hazai pályán 2-2-re végeztek a Csákvárral, aztán 4-2-re kikaptak Nyíregyházán, legutóbb pedig a Haraszti úti pályájukon gólnélküli döntetlenre végeztek az ETO-val. Lipcsei Péter együttesében több, NB I.-es múlttal rendelkező futballista is szerepel, a kapus Holczer Ádám, a mezőnyjátékosok közül pedig például Hudák Martin, Vági András, Haris Attila, Korozmán Kevin, Lovrencsics Balázs és a házi góllövőlistát négy találattal vezető Lőrinczy Attila.

Az elmúlt szezonban mindkét Haladás-Soroksár bajnokit a sárga-feketék nyerték, Soroksáron 1-0-ra - ez volt a Haladás első veresége a bajnokságban - Szombathelyen szintén 1-0-ra nyert Lipcsei Péter együttese.

A vasárnapi találkozó 17.30-kor kezdődik a Haladás Sportkomplexumban.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink