Szombathelyi Haladás


Haladás-Viktória-ETO női rangadó a stadionban


2022.08.18. 12:50
Pum András

A női labdarúgó NB I. 2. fordulójában pénteken 17 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC az ETO FC Győrt fogadja.

A két csapat győzelemmel kezdte a szezont, a Haladás-Viktória FC a Kelen SC ellen nyert 2-0-ra, míg az ETO FC Győr 9-0-ra győzte le az Ùjpestet. A győriek kerete alaposan átalakult a nyáron, több légiósuk távozott, helyett újak érkeztek. És leigazolták a legutóbb az FTC-ben futballozó, korábban Szombathelyen szereplő Siklér Kingát is.

– Mindkét csapat jól ismeri a másikat, tiszteljük a győrieket - mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Tudjuk, hogy jól igazoltak, a tavalyi csapatuk tovább erősödött. Persze mi is erősödtünk a nyáron, úgyhogy optimistán várjuk a meccset. Egy igazi ki-ki meccsre számítok, ahol a helyzetkihahasználás és a pillanatnyi mentális állapot, a koncentráció dönthet. A kupadöntőn ugyan vereséget szenvedtünk tőlük, de ez már nem téma nálunk, ez már egy másik meccs lesz. Hiányzóink szépen javulnak.

                                               Németh Adél szerezte a vasiak első gólját a Kelen SC ellen

A mérkőzésre ingyenes a belépés, a szurkolók a stadion sajtólelátón foglalhatnak helyet.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink