Szombathelyi Haladás


Haladás-Viktória-ETO női rangadó a stadionban


2022.08.18. 12:50
Pum András

A női labdarúgó NB I. 2. fordulójában pénteken 17 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC az ETO FC Győrt fogadja.

A két csapat győzelemmel kezdte a szezont, a Haladás-Viktória FC a Kelen SC ellen nyert 2-0-ra, míg az ETO FC Győr 9-0-ra győzte le az Ùjpestet. A győriek kerete alaposan átalakult a nyáron, több légiósuk távozott, helyett újak érkeztek. És leigazolták a legutóbb az FTC-ben futballozó, korábban Szombathelyen szereplő Siklér Kingát is.

– Mindkét csapat jól ismeri a másikat, tiszteljük a győrieket - mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Tudjuk, hogy jól igazoltak, a tavalyi csapatuk tovább erősödött. Persze mi is erősödtünk a nyáron, úgyhogy optimistán várjuk a meccset. Egy igazi ki-ki meccsre számítok, ahol a helyzetkihahasználás és a pillanatnyi mentális állapot, a koncentráció dönthet. A kupadöntőn ugyan vereséget szenvedtünk tőlük, de ez már nem téma nálunk, ez már egy másik meccs lesz. Hiányzóink szépen javulnak.

                                               Németh Adél szerezte a vasiak első gólját a Kelen SC ellen

A mérkőzésre ingyenes a belépés, a szurkolók a stadion sajtólelátón foglalhatnak helyet.

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink