Szombathelyi Haladás


Ellenfélnézőben - Szeged Csanád-Grosics Akadémia


2022.08.16. 11:30
PA

Szerdai ellenfelünk, a Szeged Csanád-Grosics Akadémia egy győzelemmel és két vereséggel a 16. helyen tanyázik.

Hendikeppel indult a bajnokság a Szeged számára. A Tisza-partiak az eredeti kiírás szerint az ETO és a Szenlőrinc elleni mérkőzéseüket is a Szent Gellért Fórumban játszották volna, ám - ahogy a szegediek honlapja fogalmaz:  "A trópusi szárazság és a szűnni nem akaró kánikula miatt felborult csapatunk bajnoki menetrendje". Azaz a szegedi stadion a tavaszi gyepszőnyege a tavaszi felújítás után az utóbi hetekben nem volt játékra alkalmas állapotban, a tervek szerint hétvégén viszont a Dorogot már hazai pályán fogadják az alföldiek. A 16. helyen álló Szeged a nyitányon 2-1-re kikapott az MTK otthonában, majd 2-1-re győzött Győrött, legutóbb pedig 2-0-ra alulmaradt Szentlőrincen. A nyáron egyébként több, az NB I.-gyet is megjárt futballisták igazoltak a kék-feketék, Szakály Dénes, Pintér Ádám, Szatmári Lóránd is Szegedre szerződött. És a Tisza-partján futballozik az egykori Haladás-középpályás, Simon Ádám, valamint támadó, Gajdos Zsolt is. A szakmai munka irányítását pedig a Diósgyőrbe távozott Dragan Vukmirtól, majd az ideiglenes kinevezett, korábbi szombathelyi támadótól, Andorka Pétertől a szerb Aleksandar Stevanovic vette át a nyáron.

A 2021/22-es bajnokságban a Hali Németh Milán góljával Szombathelyen 1-0-ra nyert, Szegeden 1-1-re végeztek a csapatok, a vasiak találatát Tóth Milán jegyezte. 

További hírek

Megtekintés
Fotókon a szerdai bajnoki előtti utolsó edzésünk

Sok-sok kép csapatunk kedd délutáni tréningjéről.
0 21 0 2022.10.04. 19:00
Megtekintés
Visszatérés a Haladás-stadionba

Vezetőedzőnk, Michal Hipp nehéz mérkőzésre számít szerdán - de örül, hogy ismét a Haladás Sportkomplexumban irányíthatja a Szombathelyi Haladást.
0 0 0 2022.10.04. 16:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink