Szombathelyi Haladás


Kétgólos siker a rajton!


2022.08.13. 15:00
PA

A női labdarúgó NB I. nyitófordulójában a Haladás-Viktória FC 2-0-ra legyőzte a Kelen SC-t.

Haladás-Viktória FC–Kelen SC 2-0 (1-0). Haladás Sportkomplexum, 80 néző, női NB I.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács F.

Haladás-Viktória: Schildkraut – Horti, Balogh, Gődér – Németh A., Urbán, Kis (Kiss-Lantos, 46.), Kovács V. (Csejtei, 75.) – Feketevízi (Nagypál, 58.), Varró (Németh M., 84.), Vladulescu. Edző: Székely Tibor.

Kelen SC: Bokros – Terhes, Ónodi, Bederna Be., Bernhardt – Végh (Berencsi, 89.), Ambach (Fogl, 78.), Ramor, Bernhardt Ba. – Ács, Angyal (Ferbert, 62.). Edző: Kun István.

A vasiaknál Nagy Vanessza, Szil, Sweatman, Koprena sérülés miatt nem léphetett pályára, míg Baccaro játékengedélye még nem érkezett meg. Már az első támadásból vezetést szerzett a Haladás-Viktória. Bal oldali beadás után Urbán lövését Bokros védte, a kipattanót Németh Adél a hálóba lőtte (1-0). Fölényben futballozott a szombathelyi csapat, uralta a meccset. A vendégek szinte át sem lépték a félpályát. Aztán elég volt egy pillanatnyi kihagyás, de Végh hiába robogott egyedül a kapura, a jobb sarok mellé tekert. Ezt leszámítva jobbára egykapuzott vasi gárda, ám kihagyta helyzeteit, a Kelen szórványos kontrákkal próbálkozott.

Szünet után a csereként beállt Kiss-Lantos ugrott ki, de a jobb kapufát találta el. Aztán Vladulescu szép egyéni akció végén lőtt, de Bokros kapu fölé ütötte a labdát. A 69. percben Vladulescu a bal oldalon két pazar csel után kilőtte a jobb sarkot (2-0). A másik oldalon Ambach trafálta telibe balról a jobb kapufát. Majd Vladulescu jobb oldali beadása után Csejtei emelt nagy helyzetből a kapu fölé.

                                             Ana-Maria Vladulescu szerezte a vasiak második gólját

A Haladás-Viktória összességében olykor félgőzzel játszva is biztosan győzött.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink