Szombathelyi Haladás


Eltörött Zvekanov bokája


2022.07.03. 10:40
haladas.hu

Középpályásunk a legfrissebb vizsgálatok alapján külső bokatörést és szárkapoccsonttörést szenvedett az ausztriai edzőmérkőzésen.

Mint arról szombaton beszámoltunk, a Kapfenberg-Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzés 57. percében csapatunk nyáron igazolt szerb-magyar, korábbi U21-es válogatott középpályása, Vanja Zvekanov egy felugrást követően olyan szerencsétlenük ért földet, hogy súlyosan megsérült a bal bokája, a kiérkező mentő személyzete a pályán infúzióra kötötte és nagy fájdalmai miatt el is altatta - és bruck-i kórházba szállította. 

Nos, mint azt vasárnap délelőtt megtudtuk - az első diagnózis szerint legalábbis - Zvekanov külső bokatörést és szárkapoccsonttörést szenvedett - ám ez még nem pontos diagnózis, hiszen a játékos bokája egyelőre jócskán meg van duzzadva, így nem egyszerű az orvosoknak pontos véleményt mondaniuk. De az biztos, hogy műtét vár rá, amelyet a síbalesetek miatt a végtagsérülésekre is specializálódott brucki-i kórházban végeznek el. 

                                                                           Zvekanovra műtét vár Ausztriában

Séllei Árpád klubunk nevében ezúton is jobbulást kíván a futballistának, nagyon sajnáljuk sérülését, Vanja egyébként a legmagasabban kvalifikált nyári szerzeményünk. Az ügyvezető mindenkit megnyugtatott: a Haladás futballistája a lehető legjobb kezekben van Ausztriában, már csak azért is, mert a kórházban dolgozik egy szombathelyi orvos is, aki külön is odafigyel játékosunkra. 

Jobbulást kívánunk, Vanja!

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink