Szombathelyi Haladás


Jobban van Szijjártó Ármin


2022.06.26. 14:50
PA

Támadónk a szombati edzőmérkőzésen összefejelt ellenfelével, enyhe agyrázkódást szenvedett.

Elsőre ijesztő pillanatokat láthattunk a szombati Szombathelyi Haladás-FC Petrzalka (1-0) felkészülési mérkőzés második félidejének első perceiben. A szünetben beállt Szijjártó Ármin és a vendégek játékosa. Matej Riznic a félpályánál egyszerre ugrottak fel fejelni a labdáért, de a levegőben a fejük keményen összeütközött - magyarul összefejeltek. Mindkét focista azonnal elterült a földön, rögtön érkeztek is a masszőrök, segítők. Szerencsére hosszas ápolás után mindkét fiú saját lábán hagyta el a játékteret, bár Szijjártót és Riznicet is ketten támogatták le. A biztonság kedvéért mentőt hívtak hozzájuk, ekkor már mindkét fiú valamivel jobban festett - de természetesen mindkettőjüket le kellett cserélni. Krizic fejét aztán pár perc múlva már hatalmas turbán ékesítette.

Az időközben kiérkező mentők jó 25 percig látták el a két sérült labdarúgót a mentőautóban, majd mindkettőjüket bevitték a Markusovszky Kórházba. Szijjártó Ármintól még aznap este megtudtuk, a kórházi vizsgálatok után hazaengedték, az ütközés helyén zúzódott ugyan a koponyája, de nem szakadt fel. Kicsit még fájt a feje és enyhe agyrázkódást szenvedett. A szlovák fiú viszont rosszabbul járt, agyrázkódása mellett öt öltéssel varrták össze a homlokát és CT-vizsgálatot is elvégeztek rajta.

Jobbulást kívánunk, Árminnak és természetesen a szlovák fiúnak is!

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink