Szombathelyi Haladás


Családi körben töltődött fel


2022.06.15. 21:50
PA

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője, Bosnjak Predrag odahaza, a Vajdaságban töltődött fel nyári pihenője alatt.

A zöld-fehérek rutinos, egyszeres magyar válogatott, szerb-magyar védője, Bosnjak Predrag a Vajdaságban, családjával töltötte a nyári szabadságát. Volt is mit kiphennie a 36 éves bal oldali védőnek, a futballista ugyanis a 38 bajnokiból 34-en kezdőként szerepelt a Szombathelyi Haladásban.

- Ahogy azt a nálam okosabbak is mondták, nyáron 10-14 nap teljes leállás kell a szervezetnek, nos ez összejött – mondta Bosnjak. – Persze nem tudtam nyugodtan maradni, már csak azért sem, mert két gyerek után ugye állandóan menni kell - nincs megállás. Odahaza, Palicson töltöttük a nyári pihenőt, mivel fiamnak, Oginak még tart a suli, így tengerparti nyaralásban, hosszabb utazásban nem gondolkodtunk. Sokat sétáltunk a Palicsi-tónál, aztán kihasználtuk a medencénket is, nagyokat fürödtünk. De van a hegyek között – sőt, majdnem a tetején - vadregényes, gyönyörű helyen egy házrészünk, ott több napot is eltöltöttünk. Mellette található egy 20-50 méter mély tó is, amelynek partján nagyokat kirándultunk. Jó levegőn voltunk, gilleztünk, együtt volt a család – sikerült teljesen kikapcsolódnunk. A napokban pedig már elkezdtem a klubtól kapott egyéni edzésterv alapján a mozgást – bár, hogy őszinte legyek, előtte kocogtam, bicikliztem is. Már tíz éve így csinálom, ezúttal sem tértem el a bevett szokásomtól. Szóval jól telt a pihenő, jó volt, elég volt, bár nyilván senki sem bánja ilyenkor, ha lenne még egy hetünk, de tudjuk, hogy el kell kezdeni az edzéseket ahhoz, hogy a bajnokikon jó erőben legyünk.

                                             Bosnjak jól futballozott a mögöttünk hagyott bajnokságban

A szombathelyi játékosokra szombaton már különböző orvosi vizsgálatok (szív, tüdő, stb), PCR-tesztek, felmérések várnak, hétfőn délután pedig már edzést vezényel Németh Szabolcs vezetőedző. 

További hírek

Megtekintés
"Itt komoly célok vannak"

Az FTC korábbi magyar bajnok és kupagyőztes játékosa, Csernik Kornél szeretne újra az NB I.-ben futballozni.
1 0 0 2022.06.21. 19:20
Megtekintés
Fotókon az első edzésünk

Németh Szabolcs vezetőedző hétfőn 17 órakor az Illés Akadémián megtartotta az első nyári tréninget.
0 29 0 2022.06.21. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink