Szombathelyi Haladás


A csapatkapitánynak már hiányzik a futball


2022.06.14. 11:20
PA

A Szombathelyi Haladás védője, kapitánya, Németh Milán vadászott, off-roadozott, erősített és pihent is a nyári szabadsága alatt. Már várja a jövő hétfői, első edzést.

A Szombathelyi Haladás csapatkapitánya aktívan töltötte, tölti a nyári szabadáságát. Németh Milán vadászik, off-roadozik, kondizik és természetesen naponta elvégzi a szakmai stábtól kapott egyéni edzéstervet. Németh az elmúlt bajnokságban 34-szer volt kezdő, két gólt szerzett.

- Szeretek vadászni, esténként négy-öt órát is eltöltök a magaslesen - tudtuk meg a Haladás csapatkapitányától. - De nem csak a vadászatot, hanem az erdőt, a friss levegőt is imádom Kötelezettségem is vannak, ha kell, vadászlest építek, ha kell, kaszálok. Emellett imádom az off-road autóversenyeken, idén nyáron is elutaztam Somogybabodra, de mivel én amatőr off-road-os vagyok, így csak a verseny fesztivál-részén indultam el. Emellett az egyik barátom autószerelő-műhelyében is szorgoskodtam pár napot. Jelenleg pedig az egyik tengerparton pihenek. Viszont az egyéni edzéseket már múlt héten elkezdtem, sok erősítőprogramot, rövid és hosszútávú futóprogramokat kaptunk, amelyeket egy applikáción el kell küldenünk, így a szakmai stáb pontosan látja, milyen állapotban vagyunk. De otthon egyébként is berendeztünk egy kisebb konditermet, úgyhogy ahogy szezon közben, a nyári szünet alatt is karbantartottam a testemet.

                                                        Németh Milán jó szezont tudhat maga mögött

- Tavaly nyáron a fiúk megválasztottak csapatkapitánynak, ami külön elismerés - mondta Németh Milán. - Komolyan veszem a feladatot, egy budapesti mentáltrénerrel hölggyel vagyok online kapcsolatban, aki segít abban, hogy kihez hogy viszonyuljak az öltözőben. Imádok a Haladásban futballozni, a Dogs Elite szurkolói csoportnak pedig külön köszönöm, hogy jóban-rosszban mellettem álltak és állnak, csakúgy mint azok a szurkolók, akik szeretik a mentalitásom,a játékom - rájuk és a családomra mindig is számíthatok. Még jópár évig szeretnék futballozni, de amint úgy érzem, nem tudok a csapat segítségére lenni, abbahagyom. De már várom, hogy hétfőn újra összegyűljön a csapat az öltözőben és elkezdjük a felkészülést - hiányzik a labdarúgás!

 

 

További hírek

Megtekintés
"Itt komoly célok vannak"

Az FTC korábbi magyar bajnok és kupagyőztes játékosa, Csernik Kornél szeretne újra az NB I.-ben futballozni.
1 0 0 2022.06.21. 19:20
Megtekintés
Fotókon az első edzésünk

Németh Szabolcs vezetőedző hétfőn 17 órakor az Illés Akadémián megtartotta az első nyári tréninget.
0 29 0 2022.06.21. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink