Szombathelyi Haladás


Ajándékötletek Hali-szurkolóknak


2016.11.25. 11:50
haladas.hu

Kulcstartó, nyaklánc, pénztárca, övtáska, mez, sál?Irány a Haladás Ajándékbolt!

Lassan, de biztosan közelednek az ünnepek, a Haladás-szurkolók számára pedig mindig örömteli ajándéknak számítanak a csapattal kapcsolatos relikviák. Ehhez nem is kell messze menni, hiszen immáron 80 féle ajándéktárgyat kínál a belvárosban, az 1-es posta mellett a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt található Haladás Ajándékbolt. Az üzletben nem csak bevásárolni lehet, hanem a szurkolók a rendszeres dedikálásokon találkozhatnak kedvenceikkel és elővételben megvehetik meccsjegyüket is.

- Üzletünkben legjobban talán a sálak és a mezek fogynak – mondta Séllei Árpád tulajdonos. – Sokfajta terméket kínálunk, és hétről-hétre több újdonsággal is szolgálhatunk. A drukkerek nagyon régóta keresték már a Haladás-ülőpárnát: örömmel mondhatom, immáron ez is kapható. Emellett több új termékkel is találkozhatnak a szurkolók, így van Haladás-tolltartónk, pénztárcánk, telefontokunk, párnáink, pálinkás poharunk, karkötőnk, autós sálunk és még rengeteg termék. Összesen körülbelül 80 féle Hali-ajándéktárgyat tartunk - valamennyi korosztály számára. A Haladás-bérlettel rendelkezők 10 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak. Az ünnepek közeledtével külön akciókkal készülünk Bronzvasárnap 15, ezüstvasárnap,10, míg aranyvasárnap 5 százalék kedvezménnyel várjuk vásárlóinkat. Az ajándéktárgyakon kívül Adidas és Legea sportruházati termékeket is árulunk, de megvásárolhatóak a K1rálysport, Király Gábor saját márkás termékei. Emellett a Green White Army szurkolói csoport pólói is fellelhetőek üzletünkben. A  Falco-szurkolókról sem felejtkeztünk meg, a sárga-fekete csapat drukkerei számára is találhatóak ajándéktárgyak üzletünkben. S nem utolsósorban a Haladás szurkolók számára készülő, hamarosan kiadásra kerülő könyvet rövidesen üzletünkben is megtalálják.

A termékekről bővebben ITT

 

 

 

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink