Szombathelyi Haladás


Balaton-parti túra


2022.05.07. 17:20
PA

A labdarúgó NB II. 36. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Siófok otthonában lép pályára.

Az ötödik Siófok jól szerepel tavasszal, 15 bajnokijából mindössze hármat veszített el, legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, egy döntetlent játszott. Domján Attila vezetőedző együttese tehát jó formában várhatja a Haladás elleni találkozót. A Balaton-partiaknál két korábbi szombathelyi futballista, Jagodics Márk és Szakály Attila is szerepel. Ősszel a Siófok 2-1-re nyert a Haladás Sportkomplexumban. Ami az egy hellyel hátrább álló Halit illeti, az utolsó három mérkőzésen először hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Diósgyőrt, majd 0-0-ra végzett Csákváron, hétfőn pedig szintén gólnélküli döntetlent ért el Szombathelyen a Vasas ellen. Tehát már három bajnoki óta érintetlen a vasiak hálója. A Siófok 58, míg a Hali 51 pontot gyűjtött eddig, azaz egy esetleges szombathelyi sikerrel a zöld-fehérek négy pontra megközelítenék a Siófokot.

– Az utóbbi hetek játéka és eredményei alapján elmondhatjuk: kezdünk visszatérni ahhoz, ami ősszel jól működött– mondta Németh Szabolcs, a Haladás vezetőedzője. – A srácok az edzéseken is jól dolgoznak, érzik, látják, van eredménye a befektetett, fegyelmezett munkának. A Siófok jó, egységes, szervezett csapat, mernek futballozni és a támadójátékuk is veszélyes. Egyáltalán nem véletlen tehát a jó tavaszi szereplésük. Ettől függetlenül győzni szeretnénk vasárnap. Sajnos vannak sérültjeink, ezért a héten több fiatal is velünk edzett. Úgyhogy még képlékeny az utazó játékoskeret.


 

A forduló további párosítása. Vasárnap, 17.00: ETO FC Győr–III. kerületi TVE, Nyíregyháza–Békéscsaba, Csákvár–Budaörs, Vasas–Szentlőrinc, Kecskemét–Tiszakécske, Szolnok–Dorog, Pécs–Szeged, Ajka–Budafok. Hétfő, 20.00: Diósgyőr–Budafok

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink