Szombathelyi Haladás


Gaál Bálint, a Hali gólvágója


2016.11.22. 14:44
haladas.hu

Sorozatban harmadik bajnoki mérkőzésén lőtt gólt Gaál Bálint a Haladásban, a találata ezúttal a pontszerzésre sem volt elég.

Az utóbbi öt fordulóban öt gólt szerzett a Haladás - négy találat Gaál Bálint nevéhez fűződik. A támadó a Fradi, a Budapest Honvéd, az MTK és a Diósgyőr ellen is betalált. A Diósgyőr ellen sorozatban már harmadik bajnokin volt eredményes a csatár. A győzelmet elég régen, még október közepén a Fradi ellen ízlelhette meg a csapat, hétvégén a sereghajtó Diósgyőrtől az utolsó utáni pillanatban szenvedett balszerencsés vereséget.

 – Az első 25-30 percben kifejezetten jól játszottuk, irányítottuk a mérkőzést, gólt szereztünk és még kapufát is lőttünk. Ekkor azt éreztem, hogy könnyen meglesz a második találat és ezzel le is zárjuk a meccset – emlékezett vissza a hétvégi bajnokira a 25 éves csatár.

Nem így történt, fordult a kocka és a „debreceni albérletben” pályára lépő Diósgyőr átvette az irányítást.

– Magunkra húztuk az ellenfelet, beszorultunk, kimondottan csak a védekezésre koncentráltunk. Nagyon nyomott a Diósgyőr, de a védőink jól álltak a lábukon, mindig sikerült menteni. Amikor kijöttünk a szorításból és egyre többet kontráztunk, egy elkerülhető gólt kaptunk. Ezután is volt esélyünk a mérkőzés eldöntéséhez, nem sikerült, majd a hosszabbításban jött a kegyelemdöfés. Fájó a vereség, mégis azt mondom, a Diósgyőr megérdemelten nyert, mert többet tett a három pont megszerzéséért – foglalta össze a meccset Gaál Bálint.

- Nincs más választás, a játékoskeretben télen erősítés szükséges – mondta Bálint, majd hozzátette, rendkívül örül annak, hogy sok ügyes és tehetséges fiatal játékosa van az együttesnek, de még rutintalanok, nagy terhet nem lehet a vállukra rakni.

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink