Szombathelyi Haladás


Budaörsre utazunk


2022.04.02. 15:40
PA

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 16 órakor a Szombathelyi Haladás a Budaörsi SC otthonában lép pályára.

A válogatott mérkőzések miatti kéthetes bajnoki szünetben a Haladás múlt pénteken felkészülési-mérkőzésen 2-1-re legyőzte az osztrák másodosztályú Lafnitzot. Önbizalomnövelés szempontjából (is) hasznos volt az összecsapás, hiszen a zöld-fehérek mind az öt hazai bajnokijukat elveszítették. Idegenben viszont annál jobban szerepelnek, egy győzelem mellett három döntetlen a mérlegük. A 43 ponttal a hetedik helyen álló vasiak vasárnapi ellenfele a szintén zöld-fehér, 29 egységgel a 18., azaz még éppen kiesőhelyen tanyázó Budaörs lesz. A Pest megyeiek tavaszi hazai mérlege - a Haliéhoz hasonlóan - nem túl veretes: egy-egy győzelem és döntetlen mellett kétszer kikaptak Budaörsön. A legutóbbi fordulóban Tiszakécskén léptek pályára a korábbi debreceni tréner, Toldi Gábor tanítványai és úgy kaptak ki 4-3-ra, hogy szűk félóra jután 2-0-ra vezettek. A budaörsieknél szerepel a szombathelyi születésű Zsidai László, a korábban az Illés Akadémián is futballozó Winkler András,valamint az Haladás VSE-s Gyurácz András. Legismertebb játékosuk talán az egykori zalaegerszegi támadó középpályás, Balázs Zsolt.  
 

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00
Megtekintés
Öt gólt vágott a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 5-2-re legyőzte a Rábapatyot.
0 0 0 2024.04.15. 14:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink