Szombathelyi Haladás


Védőt igazoltunk


2022.01.13. 19:00
PA

Csató Martin két és fél évre írt alá klubunkhoz.

Lencse László után megvan a Szombathelyi Haladás második téli igazolása: a 27 éves, 190 cm magas belső védő, Csató Martin csütörtök délután két és fél évre szóló szerződést írt alá klubunkkal. A békéscsabai születésű Csató a Videotonban nevelkedett, aztán szerepelt Győrben, Mezőkövesden, Siófokon, Dorogon, majd a Vasasban. Az angyalföldi klub 2021 év elején kölcsönadta Csákvárra, tavasszal a Fejér megyei együttesben szerepelt - innen tért vissza a nyáron a Vasashoz. A piros-kékektől augusztusban távozott.

Csató az NB II-ben eddig 131 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett. A védő - aki egyébként a korábbi kiváló békéscsabai, majd győri labdarúgó, későbbi edző, Csató Sándor fia - a napokban próbajátékon vett részt klubunknál és szerepelt a múlt szombati, zsámbéki felkészülési-mérkőzésen is. Németh Szabolcs vezetőedző egyébként korábbról ismerte a játékost, hiszen Csató anno Dorogon a játékosa volt.

Üdv és sok sikert a Haladásban Martin!

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink