Szombathelyi Haladás


Így várja a hétfői meccset ellenfelünk


2021.11.28. 15:50
haladas.hu

Szabó István vezetőedző és a kecskemétiek egyik játékosa, Marsa Levente nyilatkozott klubjuk honlapjának.

- Nyolc napon belül ez lesz a harmadik mérkőzésünk, ami szezon ezen szakaszában már nem könnyű - mondta Szabó István, a KTE edzője a klub honlapján. - Minden csapatnak vannak problémái, így nekünk is, sajnos nem feltétlen a szakmai stábon múlik már, hogy milyen összeállításban szeretné pályára küldeni a csapatot, hanem azon, hogy adott játékos egészségügyi állapota engedi-e ezt. Egységes és jó csapatnak tartom a Haladást, teszik is a filozófiájuk. Akadémiájukról rengeteg tehetséges játékost építenek be, akiknek a fejlődését komoly rutinnal rendelkező játékosok segítik. Ebből kijött egy jó egyveleg, minden előnyével és hátrányával. Picit több időnk volt most a hétfőre tekintettel, többet foglalkozhattunk a taktikával, regenerációval is. Szeretnénk az utolsó hazai meccsen győzelemmel kiszolgálni kitartó szurkolótáborunkat, az ő támogatásuk sokat segített nekünk egész ősszel. Nehéz lesz, hiszen ez a hétfő esti időpont nem igazán kedvez senkinek sem, de alkalmazkodnunk kell. A filozófiánk eddig is az volt, hogy csak a következő meccsre készültünk, ez nem változott, szeretnénk az élbolyban maradni.

– Nehéz és kemény mérkőzésre számítok - nyilatkozta Marsa Levente, a hazaiak futballistája. - Mindkét csapatnak fontos ez a találkozó, mert mindkettő szeretné megőrizni a helyét az élbolyban. Ez már arra enged következtetni, hogy jó mérkőzés várható. Kulcsfontosságú lesz, hogy amit eltervezünk, azt ezúttal hatékonyabban valósítsuk meg, akkor ki tudjuk szolgálni a közönséget a játék mellett jó eredménnyel is. Ami a Haladást illeti, nagyon jó csapatról van szó, látszik rajtuk, hogy egyben vannak. Jól szerepelnek, ami engem nem lep meg túlzottan. Az elejétől kezdve masszívak, a védekezésük szinten hiba nélkül működött eddig, még most is a legkevesebb kapott gólt jegyzik.Abban biztos vagyok, hogy az egész csapat nagyon motivált lesz már a párosítás miatt is. Egy játékost csak feldobhat egy ilyen meccs, pláne hogyha az még tv-s is, illetve hazai közönség előtt futballozhat. Bízom benne, hogy ebből jól is fogunk kijönni hétfő este.

INFÓK SZURKOLÓINK SZÁMÁRA

A vendégszurkolók számára külön szektor van kijelölve a Széktói Stadionban, ez a 3-as kapun keresztül közelíthető meg, mely mellett parkoló is található. A vendégszektorban külön büfé és mosdó is üzemel.

A felnőtt belépők egységesen 1000 forintba kerülnek majd, míg érvényes diákigazolvány, nyugdíjas igazolvány, vagy 65 év felettieknél személyi igazolvány felmutatása esetén 500 forintot kell majd fizetni a pénztárakban. A 14 éven aluliak számára továbbra ingyenes a mérkőzések látogatása, de regisztrációs jegyet nekik is kérni kell a pénztárakban.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink