Szombathelyi Haladás


Soroksáron az újabb győzelemért


2021.10.16. 14:00
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 12. fordulójában vasárnap 13 órakor a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.

A világbajnoki selejtezők miatti kéthetes szünet után folytatódik a labdarúgó NB II. – a listavezető Szombathelyi Haladás a Soroksár otthonában lép pályára. A Lipcsei Péter vezette sárga-feketék 17 rúgott és 23 kapott góllal, 12 ponttal a 15. helyen tanyáznak. A soroksáriak rosszul kezdték a bajnokságot, első győzelmüket csak a hetedik fordulóban aratták. Viszont – leszámítva a kecskeméti 5-2-es vereségüket – szoros meccseket játszanak, legtöbb mérkőzésükön egy góllal nyernek vagy éppen veszítenek. Legutóbb a sereghajtó Tiszakécske vendégeként 3-2-re győztek. Mivel a Soroksár az FTC fiókcsapata, több, korábbi és jelenlegi ferencvárosi futballista is található a keretben. Így Korozmán, Szerető, vagy az egykoron a zöld-fehéreket erősítő Gyömbér.  De Lovrencsics Balázs, Gengeliczki, Hudák neve is ismerősen csenghet. Legeredményesebb játékosuk az elmúlt szezonban az akkor még NB I-es Budafokban futballozó Lőrinczy Attila, öt találattal.

A Haladás veretlenül vezeti a bajnokságot, a vasiak 11 meccsen hét győzelmet és négy döntetlent gyűjtöttek be és csupán három gólt kaptak. A mieink stabil, jól szervezett játékot nyújtanak meccsről meccsre, cseppet sem véletlen az első helyünk. Ezúttal is a Haladás a meccs esélyese. A legutóbbi bajnokságban a Haladás Szombathelyen 1-0-ra győzött, míg Soroksáron elképesztően peches, 2-1-re vereséget szenvedett.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink