Szombathelyi Haladás


Győrben a lányok


2021.10.15. 21:50
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 8. fordulójában szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC az ETO FC Győr otthonában szerepel.

Lepörgött az első hét forduló, azaz minden csapat egyszer játszott ellenfeleivel. Az első fordulóban a Haladás-Viktória FC 2-0-ra verte az ETO FC Győrt, kevesen gondolták, hogy ez lesz a győriek egyetlen veresége. Márpedig a kisalföldiek azóta sem kaptak ki, négy győzelmet és két döntetlent gyűjtöttek be, 14 ponttal a második helyen állnak. A legutóbbi fordulóban 2-2-es döntetlent játszottak az MTK vendégeként. A Haladás-Viktória FC tíz ponttal a negyedik helyen tanyázik. A vasiak a legutóbbi fordulóban 2-1-re kikaptak a Puskás Akadémia otthonában.

- Önmagukért beszélnek a győriek eredményei, egy kimondottan erős csapathoz látogatunk – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Remekül védekeznek és gyorsan átmennek támadásba, nem véletlenül szereztek már 18 gólt. Összeállt a csapatuk, a játékuk, a jó eredmények pedig viszik őket előre. Süle, Vida, Oláh, Cameron, Rácz, Kovács Laura, Németh Loretta, Nagy Fanni, Savanya egyaránt kiváló futballista. Persze nem csak a győriek, mi is sokat fejlődtünk a nyitóforduló óta – de még mindig fejlődőpályán vagyunk. Az elmúlt két hétben elsősorban az egyéni képzésre fektettük a hangsúlyt és a különböző csapatrészekkel gyakoroltunk. Sajnos vannak sérültjeink, de megfelelő önbizalommal lépünk pályára és egy jó meccset akarunk játszani.

                     Kovács Virág lendületesen futballozik a bal oldalon. Fotó: Unger Tamás/vaol.hu

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink