Szombathelyi Haladás


Otthon érzik magukat a magasban


2021.10.05. 17:20
haladas.hu

A listavezető Szombathelyi Haladás játékosai, szakmai stábja a kislődi Sóbry Jóska Élményparkban vettek részt jó hangulatú csapatösszetartáson.

Csapatunk 11 forduló után veretlenül, a legkevesebb kapott góllal vezeti a bajnokságot. A klubvezetés úgy döntött, a fiúk és a stábtagok megérdemelnek egy kis kikapcsolódást, így a gárda kedden a kislődi Sóbry Jóska Élményparkban vett részt amolyan csapatösszetartáson. A Halinál amúgyis kiváló a hangulat, de az élményparkban a különböző ügyességi pályák kipróbálásával mindez csak fokozódott. Mint a képeken is látszik majd: a fiúk nem féltek kipróbálni az extrém eszközöket, pályákat - és egyáltalán nem féltek a magasban sem.

Na igen, mitől is félnének: négy forduló óta állnak az élen, megszokták, megszerették a "magaslati" levegőt. Szóval remekült telt az ebéddel egybekötött nap - szerdától azonban már ismét a munkáé a főszerep.

                                                                                           A csapat egyik fele

Szerdán videókat is láthatnak honlapunkon az élményparki túráról.

További hírek

Megtekintés
"Egy nagyon masszív és nagyon jó csapattal találkozunk"

Vasárnapi ellenfelünk edzője és játékosa, Lipcsei Péter és Gyömbér Gábor nyilatkozott a Szombathelyi Haladásról.
0 0 0 2021.10.16. 20:30
Megtekintés
Jobb volt az ETO

A Simple Liga női NB I. 8. fordulójában a három kulcsjátékosát nélkülöző Haladás-Viktória FC 4-0-ra kikapott az ETO FC Győr otthonában.
0 0 0 2021.10.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink