Szombathelyi Haladás


Jegyinfók Budafokra


2021.09.23. 22:00
haladas.hu

Csapatunk vasárnap 17 órai kezdettel a Budafoki MTE otthonában szerepel.

- A találkozóra kizárólag a helyszínen, meccsnapon lehet jegyet vásárolni. A BMTE Stadion (1222 Budapest, Promontor utca 89/A.) pénztárai másfél órával a kezdőrúgás előtt, 15:30 perckor nyitnak. 

- A hatályos kormányrendelet értelmében 18 éven felülieknek a mérkőzésre kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal vagy az oltottságot bizonyító elektronikus igazolással lehet belépni. A védettségi igazolványt vagy a digitális igazolást a rendezők a bejáratnál ellenőrzik, ehhez valamilyen fényképes igazolvány (személyi igazolvány, jogosítvány) is szükséges. A 18 év alattiak csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen, belépés előtt pedig fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával kell igazolniuk a korukat.

A vendégszurkolók a Zuzmó utcai kapun léphetnek a stadionba, itt vásárolhatják meg jegyeiket. A teljes áru jegy 1000,- , a diák és nyugdíjas 500 forintba kerül. 6 éves kor alatt ingyenes a belépés. Diák és nyugdíjas jegy kizárólag diák- vagy nyugdíjas igazolvánnyal együtt érvényes.

A budafoki klub javaslata alapján a vendégszurkolók legegyszerűbben a budafoki Városház téren található P+R parkolóban parkolhatnak, majd gyalog vagy busszal közelíthetik meg a stadiont.

További hírek

Megtekintés
"Egy nagyon masszív és nagyon jó csapattal találkozunk"

Vasárnapi ellenfelünk edzője és játékosa, Lipcsei Péter és Gyömbér Gábor nyilatkozott a Szombathelyi Haladásról.
0 0 0 2021.10.16. 20:30
Megtekintés
Jobb volt az ETO

A Simple Liga női NB I. 8. fordulójában a három kulcsjátékosát nélkülöző Haladás-Viktória FC 4-0-ra kikapott az ETO FC Győr otthonában.
0 0 0 2021.10.16. 20:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink