Szombathelyi Haladás


Tévés meccset játszanak a lányok!


2021.09.12. 11:00
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 5. fordulójában vasárnap 15 órai kezdettel (Tv: M4 Sport+) az FTC vendége lesz a Haladás-Viktória FC.

A bajnoki címvédő és Magyar Kupa-győztes FTC a vártnál gyengébben szerepel: négy meccséből kettőt megnyert, kettőt elveszített. A rajton odahaza 2-1-re kikapott az MTK-tól, majd 3-1-re verte a Soroksárt, 6-0-ra a Puskás Akadémiát, egy hete meglepetésre Győrött 4-0-ra kikapott. A fővárosiak így hat ponttal a 4. helyen állnak. Pedig olyan játékosokat találunk a Fradinál, mint Vágó Fanny, Csányi Diána, Czellér Dorottya, Szabó Viktória, Pusztai Sára vagy a volt viktóriás Siklér Kinga. A Fradinál az eredmények - vagy inkább az eredménytelenség - hatására pénteken edzőt váltottak, Dörnyei Balázs távozott, ideiglenesen a másodedző Csernik Kornél ül le a kispadra.

A 3. helyen álló Haladás-Viktória négy meccsen két győzelmet, egy-egy döntetlent és vereséget gyűjtött be, legutóbb 0-2-ről felállva egyenlített a DVTK ellen. Noha a mérkőzés esélyese a Ferencváros, talán most lehet esély arra, hogy a vasi együttes kisebb-nagyobb meglepetést okozzon a fővárosban.

– Az FTC bajnok és kupagyőztes, Bajnokok Ligája-induló is volt, tiszteljük ellenfelünket – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória FC vezetőedzője. – Egy edzőváltásnál mindig megpezsdül az öltöző, úgyhogy kiszámíthatatlan, mire lesz képes ilyenkor egy csapat. Az viszont biztos, hogy a Ferencváros erős csapat, tele kiváló hazai és külföldi játékosokkal – a nyáron pedig jól igazoltak. Különösen a támadószekciójuk erős. Ami minket illet, habár a DVTK ellen a 90. percben egyenlítettünk, nem örültünk az egy pontnak, hiszen nyerni akartunk. Elkerülhető gólokat kaptunk, amelyekből tanulnunk kell. Az FTC ellen szeretnénk jó eredményt elérni. Sérültjeink egyre jobb állapotban vannak, a válogatottszünet után már remélhetőleg mindannyian jó állapotban térhetnek vissza.

További hírek

Megtekintés
Deve bevágta

Devecseri Szilárd remek átlövéssel szerzett vezetést Budafokon, védőnk fontos gólt szerzett a 2-0-ra megnyert bajnokin.
0 0 0 2021.09.27. 19:30
Megtekintés
Este hatkor a Gyirmót ellen

A Mol Magyar Kupában október 27-én, 18 órakor fogadjuk a Gyirmót FC Győrt a Haladás Sportkomplexumban.
0 0 0 2021.09.27. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink