Szombathelyi Haladás


Szurkolói információk Pécsre


2021.07.30. 14:00
haladas.hu

A hétfői, pécsi mérkőzést védettségi igazolvánnyal lehet megtekinteni.

Csapatunk hétfőn 20 órai kezdettel (Tv: M4 Sport) a Pécsi MFC vendégeként kezdi a 2021/22-es Merkantil Bank Ligát.

Az alábbi - a szurkolók számára fontos - információk a pécsi klub honlapján találhatóak

  • A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.
  • Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba!
  • Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
  • Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

A 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, ugyanakkor az érintett korosztálynak is kérnie kell a jegypénztárban egy úgynevezett regisztrációs belépőt, amely díjtalan.

  • A mérkőzés napján a helyszínen 18:00-kor nyílnak a jegypénztárak.
  • Kapunyitás a hazai és a vendégszurkolók részére szintén 18:00-től lesz.
  • a Vendégszektorban  egy büfével készül az üzemeltető.
  • A büfék frissítő italokkal, szendvicsekkel és további gazdag kínálattal várják a szurkolókat.
  • A helyszínen készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is van mód.

További hírek

Megtekintés
Így látta az ETO elleni meccset Aleksandar Jovic

"A játékosok a vereség ellenére maximálisan harcoltak a csapatért, a klubért" - Aleksandar Jovic vezetőedző értékelte az ETO FC Győr elleni mérkőzést.
1 0 0 2024.03.18. 21:00
Megtekintés
Idegenbeli siker a rangadón

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. idegenben 2-1-re verte a harmadik helyen álló Vépet.
0 0 0 2024.03.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink