Szombathelyi Haladás


Délczeg helyett Szijjártó


2021.07.17. 10:50
haladas.hu

Csapatunk péntek kora este már az ausztriai Ansfeldenben edzett. Déleczeg Gergely megsérült, helyette Szijjártó Ármin utazott.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Szombathelyi Haladás az orosz FC Akhmat Groznij meghívásának eleget téve péntektől-vasárnapig az ausztriai Ansfeldenben edzőtáborozik. A mieink péntek délelőtt még Szombathelyen edzettek, majd 13 órakor elindultak a Szombathelytől 300 kilomérerre fekvő, Linz alatt lévő Ansfeldenbe. Habár eredetileg az utazó keret tagja volt Délczeg Gergely is, a nyáron igazolt csatár jobb comközelítőizom-húzódást szenvedett, ezért nem ült a buszon - helyette Szijjártó Ármin csatlakozott a csapathoz.

A péntek késő délutáni érkezést követően Németh Szabolcs vezetőedző edzést vezényelt csapatának. Szombat délelőtt ismét tréningezik a csapat, majd vasárnap 16 órai kezdettel az orosz FC Akhmat Groznij ellen az Ansfeldentől 23 km-re fekvő Sankt Georgen an der Gusenben 2x60 perces meccset játszik.

                                                                      Szombat délelőtti edzést Ansfeldenben

További hírek

Megtekintés
A válogatott szombathelyi alapembere

A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Schäfer András a Nemzetek Ligája sorozatban is kiváló teljesítményt nyújtott, elképzelhetetlen nélküle Marco Rossi együttese.
0 0 0 2022.09.29. 11:00
Megtekintés
Nincs benne drukk

Hursán György a legutóbbi bajnokságban Pécsett futballozott. Vasárnap nem nosztalgiázni, hanem a három pontért utazik a Mecsekaljára.
0 0 0 2022.09.28. 22:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink