Szombathelyi Haladás


Gyümölcsöző munka


2021.06.21. 16:20
PA

Egy hete edz Németh Szabolcs vezetőedző irányításával a Szombathelyi Haladás. Csapatunk tagjai a tikkasztó forróság dacára maximális odafigyeléssel készülnek.

Egy hete kezdte el a munkát a Németh Szabolcs irányította Haladás. A mieink csendben, rendben készülnek az olykor extrém melegben is. Ami azért sem meglepő, mert - aki ismeri Németh Szabolcsot, jól tudja - a 40 esztendős, abszolút profi felfogású tréner a munkában nem ismer pardont. 

- Jól dolgoznak a srácok, nagy elánnal edzenek, maximálisan megpróbálják végrehajtani azokat a dolgokat, amelyeket kérek tőlük - mondta Németh Szabolcs. - De nem csak a pályán, hanem a konditeremben is, a kemény erőnléti munkát is zokszó nélkül végigcsinálják - remélem és hiszem, hogy ez a munkamorál hosszú távon is megmarad, akkor pedig a befektetett munka a bajnokságban gyümölcsözni fog. 

Az utóbbi napokban hőség tombol hazánkban és a héten még melegebbet mondanak. Ez nem könnyíti meg a futballisták dolgát (sem).

- Természetesen ilyen hőségben az edzések és a regeneráció arányát figyelembe kell venni és fokozottan odafigyelünk  megfelelő ásványianyag-bevitelre is - jelezte a Haladás vezetőedzője.- Szerencsére szinte teljes létszámmal edzünk, egyedül a régóta sérült Devecseri Szilárdot kell nélkülöznünk. A futball komplex sport, a játékot csak komplexen lehet fejleszteni, így már most azon dolgozunk, hogy az általam képviselt játékstílus valamennyi elemét elsajátítsa a csapat. Az infrastrukturális lehetőségek pedig adottak a nyugodt, jó munkához.

A mieink szerdán és szombaton egyszer-egyszer, hétfőn, kedden és csütörtökön kétszer edzenek - a vasárnap szabadnap.

A Haladás első edzőmérkőzését június 30-án 18 órakor a Haladás Sportkomplexumban a ZTE ellen vívja.

További hírek

Megtekintés
Hétközi meccs a női NB I.-ben

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.
0 0 0 2024.04.16. 13:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.
0 0 0 2024.04.16. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink