Szombathelyi Haladás


Munkába állt a csapat


2021.06.16. 16:10
PA

A hétfői és keddi felmérések, tesztek után szerdán megtartotta első edzését Németh Szabolcs, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. A vasiaknál több próbajátékos is szerepel.

Kánikulai melegben vezényelte az első nyári edzést Németh Szabolcs, a Haladás újdonsült mestere. A játékosok a tikkasztő hőség ellenére becsülettel, nagy lelkesedéssel dolgoztak, a kétkapus játéknál is beleadtak apait-anyait. Mint azt Séllei Árpád ügyvezető igazgatótól megtudtuk, az első edzésen öt fiatal próbajátékos is megjelent, és majd további futballisták is érkeznek. A legismertebb név a korábban a Haladásban, legutóbb Mezőkövesden futballozó támadó középpályás, Tóth Máté, valamint a Mol Fehérvár sportigazgatójának fia, a jobb oldali védőként bevethető Kovács Dominik. A többiekkel együtt edzett a legutóbb Ajkán kölcsönben futballozó Szekér Ádám – a középpályás nem megy vissza a Veszprém megyei csapathoz, marad Szombathelyen, a Haladásban. Visszatért pápai kölcsönjátékából Illés Bence is, az ő sorsa még nem dőlt el. Profi szerződést kapott két tehetséges 17 éves támadó: az NB II-ben már bemutatkozott Horváth Rajmund és az Illés Akadémián futballozó Szíjjártó Ármin is. Az ügyvezető elmondta még: az elképzelések szerint 22 mezőnyjátékos és három kapus alkotja majd a végleges keretet. 

                           Németh Szabolcs első edzését tartott a Haladás vezetőedzőjeként


A Haladás nyári edzőmérkőzései. Június 30. (még nincs pontos időpont és helyszín): ZTE–Haladás vagy Haladás–ZTE.

Július 3.: Dunaszerdahelyi AC (szlovák)–Haladás.

Július 7.: Gyirmót–Haladás.

10.: Haladás–Ajka.

13.: Haladás–Rapid Wien II.  (osztrák).

17., 11.00: Mosonmagyaróvár–Haladás.

24.: Haladás–Siófok.

A bajnokság augusztus 1-jén rajtol, az MLSZ még nem készítette el a sorsolást. 

További hírek

Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00
Megtekintés
Városi rangadót vív a Haladás II.

Pénteken 19 órai kezdettel a Király SE vendégeként lép pályára a Szombathelyi Haladás II.
0 0 0 2024.03.28. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink