Szombathelyi Haladás


Sipos Norbert visszatért


2021.06.14. 11:20
PA

Korábban a Szombathelyi Haladásban futballozó, majd az Illés Akadémián edzősködő Sipos Norbert lett Németh Szabolcs egyik segítője.

Mint ismert, újjáalakul a Szombathelyi Haladás szakmai stábja. Mátyus János vezetőedző távozott, helyette immáron Németh Szabolcs irányítja a mieink szakmai munkáját. Németh egyik segítője pedig a Haladás korábbi kiváló támadója, a 40 esztendős Sipos Norbert lett.

- Sipos Norbert és Németh Szabolcs régóta ismerik egymást, örömmel dolgoznak majd együtt, mindketten a modern támadófutball hívei, márpedig mi ezt várjuk el a csapattól – mondta Séllei Árpád, a Szombathelyi Haladás ügyvezető igazgatója. – És ami legalább ennyire fontos: mindketten a kemény munkában hisznek. Norbin kívül lesz még egy harmadik tagja a stábnak, vele még tárgyalunk. Ám ez a szakember biztosan nem Schimmer Szabolcs lesz, volt játékosunk ugyanis nemet mondott a felkérésre. 

Sipos Norbert korábban az Illés Akadémián is dolgozott Fotó: Illés Akadémia

További hírek

Megtekintés
Vezetődedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint a Mosonmagyaróvár ellen nem az "igazi" Haladást láthattuk. Vezetőedzőnk ugyanakkor nem tudja elmarasztalni a játékosokat.
1 0 0 2024.04.23. 10:00
Megtekintés
Idegenbeli győzelem

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. 2-1-re nyert Söptén.
0 0 0 2024.04.22. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink