Szombathelyi Haladás


A Vác ellen Dunaújvárosban


2016.10.25. 12:51
Pum András

A Magyar Kupa 7. fordulójában szerdán 13.30-as kezdéssel Dunaújvárosban az NB II-es Vác FC ellenfele lesz a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

A Füzesgyarmat elleni 2-0-s győzelem után az NB II. 14. helyén álló Vác FC ellen folytatja kupaszereplését a Szombathelyi Swietelsy-Haladás együttese. A tét a 32 közé jutás.

A Nagy Tibor vezette váciak a hétvégén 1-0-ra legyőzték a sereghajtó SZEOL SC-t. Amúgy sem rendez gólzáport a Duna-parti együttes, 14 meccs alatt 15 gólt szereztek és ugyanennyit kaptak. A piros-kékek keretébe egyébként sok  elsőosztályú múlttal rendelkező játékost találunk. Így a kapus Szentpéterit, aztán dr. Majorost, Dlusztust, Hegedűst, Kákonyit, Balajtit vagy éppen Rusvayt.

A váciak hazai meccseiket Dunaújvárosban rendezik - a Haladás elleni Magyar Kupa-mérkőzést is ott játsszák.

– A váciak edzője, Nagy Tibor anno játékostársam és játékosom is volt, jól ismerem a labdarúgásról vallott nézeteit – mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Ennek megfelelően a Vác egy a futballt játszó együttes, amelyhez megvannak a futballistái is. Meggyőződésem, motiváltak lesznek, preztízsmeccsre készülnek, hogy megmutassák: képesek kiverni egy NB I-es gárdát a kupából. Ami bennünk illet, szerencsére a foci nem olyan mint az olimpia, nem kell négy évet várni a javításra, hanem – mint esetünkben – csak négy nap telik el a mezőkövesdi vereségünk óta. Be kell bizonyítanunk, hogy a szombati bajnoki csak kisiklás volt – noha az sem fért bele, már csak azért sem, mert rengeteg hibát elkövettünk a találkozón. Természetesen a továbbjutás a célunk a kupában. A kezdőcsapatot a mérkőzés előtt jelölöm ki, de bárki is lép pályára, a maximumot kell nyújtania.

A keret.  Rózsa, Gyurján, Schimmer, Angyal, Jagodics, Wils, Hídvégi, Bosnjak, Kovács, Overgoor, Tóth M., Dombi, Ars, Rácz, Gaál, Szőke. 

A mérkőzésre ingyenes a belépés. A vendégdrukkerek részére parkolásra az Eszperantó úti Aldinál lesz lehetőség, a szurkolók szektora is innen közelíthető meg.

A stadion címe: Dunaújváros, Eszperantó út 4-6.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel a Mosonmagyaróvár elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 29. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Credobus Mosonmagyaróvárt fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.04.18. 21:30
Megtekintés
A Rába-partján a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 19. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás Viktória az ETO FC Győr vendége lesz.
0 0 0 2024.04.18. 21:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink