Szombathelyi Haladás


Jegyárusítás a vasárnapi bajnokira


2021.05.06. 09:30
haladas.hu

Szurkolóink ezúttal is vasárnap 13 órától válthatják meg belépőiket a Budaörsi SC (17.00) elleni Merkantil Bank Liga-mérkőzésre.

Csapatunk a Merkantil Bank Liga utolsó előtti, 37. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Budaörsi SC-t fogadja. A mérkőzésre ugyanazok a kormányrendeletben meghatározott előírások vonatkoznak, mint a múlt vasárnapi, DEAC elleni találkozón. A stadion pénztárai vasárnap 13 órakor nyitnak, ezt megelőzően elővételben nincs mód jegyvásárlásra.

- 18 éven felüli szurkolóink számára csak védettségi igazolvány bemutatásával látogatható a mérkőzés. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány - érvényes útlevél, jogosítvány, személyazonosító igazolvány - felmutatásával együtt érvényes. A jegyet vásárlók szurkolóinktól a pénztárnál, jegyvásárlásnál kérik a két dokumentumot, míg bérleteseinktől a beléptetés során a biztonsági szolgálat tagjai.

-18 év alatti szurkolóink 18 éven felüli - védettségi igazolvánnyal rendelkező - néző felügyelete mellett léphetnek be a stadionba - előbbieknek nem kell védettségi igazolvány

- Online nem lesz jegyértékesítés és az ismert elővételi helyeken sem lesz elővételben jegyárusítás

- A stadion pénztárai vasárnap 13 órakor nyitnak, kérjük szurkolóinkat, hogy lehetőség szerint minél korábban váltsák meg belépőjüket. 

- A stadionban nem kötelező a maszkhasználat, de a belépésig továbbra is mindenki számára kötelező a maszk viselése

Várjuk Önöket a szezon utolsó meccsén a stadionba - Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Soroksáron a Haladás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 26. fordulójában vasárnap 16 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.03.29. 10:20
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 17. fordulójában szombaton 14 órai kezdettel a Haladás Viktória a Puskás Akadémia otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.03.28. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink